Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Ερντογάν : Απειλεί να σταματήσει τις εξαγωγές HOGAN προς την Ελλάδα


Ρίχνει λάδι στη φωτιά ο Ταγίπ Ερντογάν, Αφού σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εφημερίδα Χουριέτ, για μία ακόμη φορά ήταν ιδιαιτέρως καυστικό σε ότι αφορά το ζήτημα της Ελλάδας και της Τουρκίας, και κάποια στιγμή δεν δίστασε να θίξει Ακόμη και το θέμα των εξαγωγών της γείτονας χώρας προς την Ελλάδα.
Όπως χαρακτηριστικά είπε στο δημοσιογράφο της Χουριέτ "Αρκετά ανεχτήκαμε Τόσα χρόνια με τους Έλληνες, τελικά είναι ενας λαός που δεν σέβεται τίποτα, και αφού δεν μας σέβονται αυτοί γιατί να τους σεβαστούμε εμείς.

Θα σας πω μόνο χαρακτηριστικά ότι όλοι αυτοί που γυρίζουν στη Γλυφάδα, στο Κολωνάκι,αλλα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, φορώντας επιδεικτικά ρούχα και παπούτσια των μεγαλύτερων οίκων μόδας, οπως Hogan, La Martina, Hermes, Louis Vuitton, καθώς και άλλες που αυτή τη στιγμή ίσως μου διαφεύγουν, το οφείλουν σε μας.
Ουδέποτε αρνηθήκαμε να τους τροφοδοτήσουμε με τα πολύ καλής ποιότητας ρούχα μας και παπούτσια μας αλλά και αξεσουάρ όπως γυναικείες τσάντες ρολόγια στυλό Mont Blanc κτλ, και το ευχάριστω τους ήταν αυτό"
Ήδη διάφορες στυλιστικές οργανώσεις από Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα και Ηράκλειο βρίσκονται σε επικοινωνία προκειμένου να αποτρέψουν τον ταγίπ Ερντογάν από αυτή την κίνηση

Το ρεζίλι των μπαρμπέρηδων


Σάλος εχει ξεσπάσει στην κοινότητα των κομμωτών όλης της Ελλάδας, με αφορμή εναν κομμωτή απο το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος αρνείται πεισματικά να κάνει στο χερι του για τατουάζ ενα ψαλίδι,όπως κάνουν οι κομμωτές ολης της χώρας.
Ο Γ.Π μίλησε μαζί μας τηλεφωνικά : "Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνω και εγώ ότι έχουν κάνει ολοι οι συνάδελφοί μου, εγώ θεωρώ ότι είναι έργα τέχνης αυτά που κάνω, τα κουρέματα μου νιώθω ότι είναι κεντήματα, για αυτό το λόγο έκανα μία ραπτομηχανή".

Βέβαια ο Πανελλήνιος Σύλλογος αρνειται να δεκτεί την αποφαση του Γ.Π, και έχουν καταθεσει μυνήσεις εναντιον του.
"Ρεζιλεύει τον κλάδο μας" ,είπε ο εκπρόσωπος του Συλλογου κ. Χατζηκουρέας

Γυαλιά καρφιά σε καφετέρια στο Κολωνάκι


Γυαλιά καρφιά έκαναν οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων,μια καφετέρια στο κολωνάκι.
Συμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν θα αποτέλεσμα να προκαλέσουν καταστροφές στη συγκεκριμένη καφετέρια.
Στο ρεπορτάζ χθες ,τα τηλεοπτικά κανάλια,δεν μας είπαν τους ακριβείς λόγους των συμπλοκών, και το Πες τα χρυσόστομε σήμερα σας το αποκαλύπτει.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος απολαμβάνει τον καφέ του στη συγκεκριμένη καφετέρια, ζήτησε από το σερβιτόρο να του δώσει τον κωδικό του wi-fi.
Ο σερβιτόρος ο οποίος σημειωτέον ήταν οπαδός της ΑΕΚ, του έδειξε ένα κάδρο που βρισκόταν ακριβώς απέναντί του λεγοντάς του ευγενικά "ο κωδικός του wi-fi κύριε είναι αυτός".

Τότε o οπαδός του Ολυμπιακού και θαμώνας της συγκεκριμένης καφετέριας, εξοργίστηκε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία συμπλοκή, η οποία είχε τα αποτελέσματα που όλοι μας είδαμε στα κανάλια.