Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΗ...

Ο μικρός γιος της δεν έχει ιδέα ότι η μητέρα του πρόκειται να πεθάνει. Κι εκείνη έκανε κάτι απίστευτο για να τον προετοιμάσει για μια ζωή χωρίς εκείνη...

Λίγο μετά τη γέννηση του γιου της, Φρέντι, η Ροβένα άρχισε να εχει πόνους στο στομάχι. Στην αρχή, οι γιατροί θεώρησαν ότι συνδέονταν με την εγκυμοσύνη και της έδιναν φάρμακα για τον πόνο. Επί έξι μήνες, η Ροβένα πονούσε καθημερινά. 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!Τα κλασικά ψέματα που λένε οι άντρες!!!

"Μωρό μου δεν είναι αυτό που νομίζεις"....θεωρείται οτι ξέρετε τα ψέματα που λέει συνήθως ενας αντρας? για δείτε και αυτό!!!

Δείτε το!!! Μικρές λεπτομέρειες της ζωής!!!(100% ισχύουν)

Οταν η ταχύτητα στοιχίζει δυστυχώς μέλη του σώματος....

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο 30χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα

Μην ψαρώνετε με τα γλυκούλια που σας αγκαλιάζουν!!

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.grΜία νέα μόδα δημιουργήθηκε πρόσφατα στις κλοπές κι εφαρμόζεται από τους ανήλικους Ρομά κυρίως στις τουριστικές περιοχές της Κρήτης.

Ενα διαφορετικό Απολυτηριο

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.grΓια μια ακόμα φορά ο Άγγελος και η παρέα του πρωτοτύπησαν… Έτσι το Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά μοίρασε το δικό του τίτλο προόδου στους μαθητές τους.

Αίσιο τέλος για την έγκυο που χτύπησε το σκάφος στη Χερσόνησο

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.grΒγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου η 29χρονη Ρωσίδα τουρίστρια η οποία χτυπήθηκε από ταχύπλοο την προηγούμενη Παρασκευή στην παραλία της Σταλίδας. 

Που πας με το παιδάκι ρε απατεώνα?

Ηράκλειο: Προσπάθησε να «πετάξει» έχοντας μαζί του και ανήλικο κορίτσι…

Έρευνες των αστυνομικών αρχών στο Ηράκλειο γύρω από τη δράση ενός 39χρονου που ζει μόνιμα στη Σουηδία, και ο οποίος συνελήφθη στο Αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» έχοντας μαζί του ένα ανήλικο κορίτσι

Πάμε γερά μωρε Ελλαδάρα!!!



Πριν από 20 χρόνια η Ελλάδα, που απόψε έχει πρεμιέρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας απέναντι στην Κολομβία, συμμετείχε στο πρώτο παγκόσμιο κύπελλο της ιστορίας της.