Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Θρίλερ με πτώμα άνδρα στο Ηράκλειο

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες όταν έπειτα από κλήση που δέχθηκε η αστυνομία και κατόπιν έρευνας που ακολούθησε βρέθηκε το πτώμα ενός 50χρονου άνδρα αγνώστων στοιχείων στην οδό Πέλλης κοντά στον κινηματογράφο Κρόνο στο Ηράκλειο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα του άτυχου άνδρα στο οδόστρωμα, μπροστά από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ οι συνθήκες του θανάτου του παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες. Το θέαμα προκάλεσε πανικό στους περαστικούς οι οποίοι ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν με κλήση την αστυνομία, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά την ιατροδικαστική εξέταση που πρόκειται να ακολουθήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πτώμα βρίσκεται εκεί από χτες το βραδύ!

Δεν είναι αυτό που νομίζεις!!!



Καμμιά φορά,δεν είναι αυτό που νομίζεις!!!

Δώσε αέρα στο χωριάτη...

Εθνικές εκλογές ζήτησε ο Τσίπρας
Πρέπει με συντεταγμένο τρόπο να υπάρξει το συντομότερο προσφυγή στις εθνικές εκλογές, δήλωσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.
Όπως είπε, αυτό συνιστά μία πολύ μεγάλη δυσαρμονία ανάμεσα στη βούληση του εκλογικού σώματος και τον συσχετισμό που υπάρχει στη Βουλή.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον πρωθυπουργό «να μην διανοηθεί να εφαρμόσει τα σχέδια που είχε στα συρτάρια του για μετά τις ευρωεκλογές».
Την πεποίθησή του ότι η λαϊκή ετυμηγορία των εκλογών μπορεί να δώσει στην Ελλάδα τη δυνατότητα να διεκδικήσει μία «δυνατότερη θέση στην Ευρώπη» έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον οποίο επισκέφτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν μία «σημαντική καταγραφή» για την αριστερά, και μία σημαντική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό.
Σημείωσε δε ειρωνικά πως παρά το γεγονός ότι «κάποιοι τρομοκρατούσαν» έως το βράδυ του Σαββάτου πως αν κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 3 μονάδων θα είχαμε «λοιμούς, σεισμός και καταποντισμούς», τελικά «κερδίσαμε με σχεδόν 4 [μονάδες] και είναι μία πολύ καλή μέρα».
Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας σημείωσε την ανησυχία του για την άνοδο του ευρω-σκεπτικισμού, με τον κ. Τσίπρας να υπογραμμίζει ότι το μήνυα της ευρω-κάλπης θα πρέπει να είναι να «φτιάξουμε μία καλύτερη Ευρώπη για να αντιμετωπίσουμε τον ευρω-σκεπτικισμό».

Γιου σπιτ ινγκλις?


Οταν έπαιζε στη Λέστερ έλεγε πως δεν γουστάρει να μάθει αγγλικά και ούτε προσπάθησε. Τώρα όμως, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, εκλεγμένος πλέον Ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κάνει εντατικά μαθήματα αγγλικών.

Σύμφωνα με τα parapolitika,  κινητοποιήθηκε και πριν ακόμα την εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών ξεκίνησε μαθήματα της αγγλικής γλώσσας. 

Πάντως κατά την παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας παρουσία του Αντώνη Σαμαρά, η συντονίστρια είχε πει ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης μιλάει μιά δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Ιταλικά...για να δούμε...

Το ζώδιο μας απο μια "άλλη"σκοπιά

Κριός 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου

Εβδομάδα με πολύ άγχος και πίεση για τους Κριούς. Όλα θα γίνουν καλύτερα όμως αν βγάλετε το δερμάτινο κολάρο από το λαιμό σας.

Ταύρος 20 Απριλίου - 20 Μαΐου

Νέες συναντήσεις σας περιμένουν. Έχετε τα μάτια σας ανοικτά για πτερύγια συνδεδεμένα με επτά σειρές κοφτερά δόντια.

Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου

Πρόσωπα από το παρελθόν σου σε στοιχειώνουν ακόμα. Ευτυχώς, αυτή την εβδομάδα θα τα αφήσεις όλα πίσω σου, χάρη σε ένα ευεργετικό αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Ξέχνα τις συνέπειες και κάνε το tattoo που πάντα ήθελες. Να θυμάσαι όμως, 不要放弃 δε σημαίνει «αγάπη και δημιουργικότητα», αλλά «κοτόπουλο με τζίντζερ, μαϊντανό και ρύζι».

Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου

Η αγάπη άργησε μια εβδομάδα να σε βρει, αγαπητέ Λέοντα. Θα αργήσει άλλα 30-35 χρόνια, όπως δήλωσε η ίδια.

Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Ο Ερμής είναι στην Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως έχεις όλο το σπίτι για τον εαυτό σου! Ώρα για πάρτυ!

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου

Η σχέση με το σύντροφο σου περνάει μια περίοδο εντάσεων. Γι’ αυτό φταίει κυρίως η Σελήνη, που στέλνει συνέχεια γυμνές φωτογραφίες της στο κινητό του.

Σκορπιός 24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου

Τα άστρα προβλέπουν επαγγελματικές επιτυχίες στο άμεσο μέλλον. Βέβαια, πριν κάνουν την πρόβλεψη έβλεπαν Μάρκο Σεφερλή, οπότε μην είστε και τόσο σίγουροι.

Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Η διάθεση σας θα βελτιωθεί εάν ασκηθείτε λίγο και φτιάξετε τη φυσική σας κατάσταση. Επίσης, έτσι θα βελτιωθεί και η ψυχική υγεία του καημένου που σας κάνει μασάζ 3 φορές την εβδομάδα.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Η πιο δύσκολη εβδομάδα της ζωής σας είναι αυτή που διανύετε, αλλά μην απογοητεύεστε. Αν όλα πάνε καλά, θα έχετε να τη θυμάστε για τα επόμενα 20 ανιαρά χρόνια.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Μια ατελείωτη σειρά από χρήματα, δόξα και σεξ προβλέπουν τα άστρα για τους Υδροχόους, όλους, εκτός από εσάς. Κρίμα.

Ιχθύς 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Το ψυχρό κλίμα με τους συναδέλφους σας δεν είναι καθόλου τυχαίο, Ιχθείς. Προφανώς φταίνε οι πινέζες που βάζετε στις καρέκλες τους κάθε πρωί.

Χαβαλέ| Το "Μυστήριο της μονής κάλτσας"

Εχω μιλήσει πολλές φορες για το άλυτο μυστήριο της μονής κάλτσας,και φαντάζομαι δεν είναι μοναδική περίπτωση η δική μου...
Το κρησφύγετο των "Ληστών της ορφανής κάλτσας" βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε πάροδο της οδού Καπετάν Μιχάλη στα Δειλινά. Πρόκειται για ομάδα που έκλεβε μονές κάλτσες από νοικοκυριά κατά τη διάρκεια της πλύσης, με αποτέλεσμα οι ανυποψίαστοι πολίτες να βρίσκουν “ορφανές” κάλτσες στη μπουγάδα τους,όπως έχει συμβεί και σε μένα άπειρες φορες.. Στο κρησφύγετο της σπείρας βρέθηκαν:
  • εννιά βεντούζες διαφόρων μεγεθών
  • συρταροθήκες γεμάτες από περίπου 6.500 μονές κάλτσες, στην πλειονότητά τους χωρισμένες κατά αποχρώσεις
  • τριαντατρείς μεγάλες τσάντες από λινάτσα και έξισακίδια πλάτης, πιθανότατα για τη μεταφορά των κλοπιμαίων
  • φόρμες, εργαλεία και γάντια υδραυλικού
  • δύο μεγάλες και πέντε μικρές αντλίες νερού, παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται από συντηρητές πισίνας
  • οδηγίες χρήσης και συναρμολόγησης 15 και πλέον τύπων πλυντηρίου ρούχων
  • σχέδια των αποχετευτικών δικτύων διαφόρων περιοχών του λεκανοπεδίου, καθώς και
  • σχοινιά διαφόρων μηκών
  • γάντζοι και ιμάντες αναρρίχησης
  • χρηματικό ποσό αξίας €2.411 που κατασχέθηκαν ώς προερχόμενα απο εμπορία καλτσών..
Η ανακάλυψη του διαμερίσματος έγινε έπειτα από τηλεφώνημα ενός πολίτη απο την περιοχή του Μασταμπά ο οποίος είδε δύο χαμένες κάλτσες με κεντημένα τα αρχικά του στην απλώστρα του διαμερίσματος. Σύμφωνα με τις αρχές, η ομάδα δρούσε μεμονωμένα επί σειρά ετών υπό άκρα μυστικότητα. Από τις αρχές του έτους ωστόσο, οι "Ληστές της Μπουγάδας", όπως είναι αλλιώς γνωστοί, οργανώθηκαν και υπολογίζεται ότι το διάστημα από Μάιο μέχρι Αύγουστο του 2009, τα χτυπήματά τους εντάθηκαν, ειδικά στα βόρεια και ανατολικά προάστια του Ηρακλείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, οι ληστές λειτουργούσαν βάσει οργανωμένου σχεδίου και πραγματοποιούσαν επιθέσεις στα σπίτια την ώρα που οι νοικοκυρές έβαζαν ρούχα στο πλυντήριό και αποσπούσαν μονό αριθμό καλτσών, προκαλόντας σύγχυση στις γκαρνταρόμπες. Πόσοι από εμάς δε θυμόμαστε να έχουμε βάλει για πλύσιμο τις κάλτσες μας σε ζευγάρια και όταν αυτό τελείωνε έκπληκτοι να ανακαλύπτουμε οτι λείπει μία κάλτσα με αποτέλεσμα να χαλάσει το αγαπημένο μας ζευγάρι;
Οι κλοπές γινόταν με τη μέθοδο της αναρρόφησης με τη χρήση αντλιών ή βεντούζας, όπως επίσης και με απ’ ευθείας κλοπή από τις απλώστρες των σπιτιών, τις οποίες οι δράστες προσέγγιζαν αναρριχώμενοι από τα μπαλκόνια. Εικάζεται πως οι κλεμμένες κάλτσες διοχετεύονταν ξανά στην αγορά υπό μορφή -κανονικών αυτή τη φορά- ζευγαριών διαφορετικού χρώματος, ως ένδειξη στυλ, ενώ οι άσπρες και μάυρες κάλτσες ξηλώνονταν και πωλούνταν ως απλές κλωστές. Την ώρα της εφόδου της Αστυνομίας, το διαμέρισμα ήταν άδειο, πιθανολογείται όμως πως οι δράστες ήταν εκεί το προηγούμενο βράδυ, καθώς στην ατμόσφαιρα υπήρχε μια έντονη μυρωδιά λεβάντας. Τα δακτυλικά αποτυπώματα που συλλέχθησαν αναλύονται από τη Σήμανση και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των μελών της σπείρας. Η ΓΑΔΑ καλεί όσους πολίτες έχουν περαιτέρω στοιχεία για την υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, να απευθυνθούν σε αυτή.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα απάτη μέσω κινητής τηλεφωνίας!

Αν τηλεφωνήσει στο κινητό σας κάποιος που θα σας πει ότι είναι τεχνικός εταιρείας, ότι κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και ότι θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό μη χαρείτε οτι και καλά σας την πέφτουν τηλεφωνικά :

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ .
Πρόκειται για κάποια εταιρεία-απάτη που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς, μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση . Επίσης, αν σας στείλουν μήνυμα από μια εταιρία με αριθμό 54300 , μην το ανοίξετε, γιατί σας θεωρούν αυτόματα πελάτη και σας στέλνουν καθημερινά μηνύματα που τα χρεώνουν με 1,6 Εuro το καθένα!

Ανάπτυξη:Δανεικές θα μπορούν να δίνουν τις κοπέλες τους όλοι οι άνδρες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ

ΙΜετα και τις εκλογες, το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου πλησιάζει και όλοι οι άνδρες προετοιμάζονται για «μαραθώνιο» παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων ανάμεσα στις κορυφαίες εθνικές ομάδες της υφηλίου. Όπως ωστόσο συμβαίνει κάθε φορά σε αντίστοιχα ποδοσφαιρικά ραντεβού, δεν απουσιάζει η γκρίνια των γυναικών, οι οποίες για ένα σχεδόν μήνα περνούν σε δεύτερη μοίρα και βλέπουν τα χατίρια τους σχετικά με τη διασκέδαση τους να μην πραγματοποιούνται.

Με τον κίνδυνο λοιπόν της δραματικής αύξησης των τσακωμών αλλά και των διαζυγίων να ελλοχεύει, μια νέα υπηρεσία ξεκινά τη λειτουργία της προκειμένου να δώσει τέλος στα άγχη των ανδρών και τη μουρμούρα των γυναικών. Η υπηρεσία αυτή θα προβλέπει το «δανεισμό» των γυναικών από το έτερο τους ήμισυ σε κάποιον άλλο άνδρα, για το διάστημα που διαρκεί το Παγκόσμιο Κύπελλο, ώστε αυτές να παραμένουν απασχολημένες και να μην διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ο δεσμός τους ή ο σύζυγός τους παρακολουθεί διαρκώς ποδόσφαιρο.
«Είναι αλήθεια πως κατά τη διάρκεια των μεγάλων διοργανώσεων πολλά ζευγάρια χωρίζουν. Οι άνδρες θέλουν να βλέπουν ποδόσφαιρο, οι γυναίκες βαριούνται και γκρινιάζουν, με αποτέλεσμα να έρχονται τσακωμοί. Στο τέλος της ημέρας, είτε η γυναίκα είναι στεναχωρημένη είτε ο άνδρας νιώθει καταπιεσμένος γιατί αναγκάζεται να μην δει όλους τους αγώνες που θέλει», τονίζει ο ιδρυτής της υπηρεσίας, Στέφανος Παλαιοχωρίτης για να συνεχίσει: «Η υπηρεσία μας έρχεται να δώσει τέλος σε αυτό το πρόβλημα. Ο κάθε άνδρας θα μπορεί να δανείσει την κοπέλα του σε έναν από τους πολύ αξιόλογους υποψηφίους της εταιρείας μας, τον οποίο φυσικά θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει ο ίδιος. Ο άνδρας αυτός θα της ικανοποιεί όλα τα χατίρια, μετατρέποντας το διάστημα του Μουντιάλ σε "διακοπές" για όλες τις γυναίκες».

Ήδη στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας μπορεί κανείς να διαλέξει τους ιδανικούς άνδρες για το δανεισμό της γυναίκας του και να πραγματοποιήσει την κράτησή του, ενώ δεν λείπουν και τα οικογειακά πακέτα που προσφέρουν δανεισμό τόσο της γυναίκας όσο και των παιδιών. Τέλος, φανατικός ποδοσφαιρόφιλος, ερωτηθείς σχετικά με το αν ανησυχεί που η γυναίκα του θα περάσει τόσο μεγάλο διάστημα με κάποιον άλλο άνδρα απάντησε αφοπλιστικά: «δεν νομιζώ ότι έχω κάτι να φοβηθώ από κάποιον που δεν βλέπει Μουντιάλ».

Τεχνολογια: Μηχανισμό αυτόματης ανίχνευσης του πράσινου σε φανάρια θα έχουν στο εξής τα ταξί!!

Ενα νέο οδηγικο βοήθημα φαίνεται πως θα μπει σύντομα στη ζωή των οδηγών ταξί. Όπως ανακοίνωσε η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου του Δρόμου, πρόκειται για μια πρωτοποριακή συσκευή η οποία θα μειώνει στο ελάχιστο τον χρόνο απόκρισης που μεσολαβεί από τη στιγμή που ένας φωτεινός σηματοδότης ανάβει «πράσινο» μέχρι και τη στιγμή που ο οδηγός πατάει την κόρνα του.

Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με κάμερα τελευταίας τεχνολογίας η οποία με χρήση εξελιγμένων μαθηματικών αλγορίθμων θα αναγνωρίζει πότε το αυτοκίνητο είναι σταματημένο σε φανάρι. Στη συνέχεια θα μπαίνει σε λειτουργία ένας ειδικός μηχανισμός ο οποίος θα «παρακολουθεί» το χρώμα του σηματοδότη και όταν αυτό αλλάζει θα ενεργοποιεί αυτόματα την κόρνα... ωστε να μπορούν οι λατρεμένοι ιππότες των δρόμων να μας σπάνε ακόμα περισσότερο τ@@@@

Οτι να ναι!!Υπάρχει τελικά και «δεν μπορώ» εκτός από «δεν θέλω», σύμφωνα με έρευνες ειδικών

Στην αποκάλυψη πως η φράση «δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω» δεν τεκμηριώνεται επιστημονικά προχώρησε η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Μπρυζ.

Οι ειδικοί του Πανεπιστημίου προχώρησαν σε μια σειρά από πειράματα, τα οποία απέδειξαν πως υπάρχουν πράγματι περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι θέλουν ωστόσο δεν μπορούν. Συγκεκριμένα, η έρευνα ζήτησε από μερικά 3χρονα παιδάκια να λύσουν διαφορικές εξισώσεις. Τα παιδιά, παρά το γεγονός πως είχαν όλη την καλή διάθεση, απέτυχαν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε κλάμματα. Στη συνέχεια ζητήθηκε από μερικές γυναίκες να αναλύσουν τι είναι το οφ-σάιντ. Οι γυναίκες δέχτηκαν με χαρά, ωστόσο στην πράξη κάτι τέτοιο αποδείχτηκε αδύνατο. Τέλος, ζητήθηκε από οπαδούς της ΑΕΚ να κάνουν μια αισιόδοξη δήλωση, ωστόσο παρά την θέληση τους, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν επιτυχώς την προκληση!!!

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ: Δείτε τι έγραφε στο παραβάν που ψήφισε ο Βενιζέλος!!

Η φωτογραφία ΣΑΡΩΝΕΙ τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο , γιατί όπως θα καταλάβετε το λάθος από το σωστό απέχει περίπου 30 εκατοστά!

Η εικόνα μιλάει από μόνη της και τελικά την αποκαλύπτουν παιδάκια Δημοτικού σχολείου άθελά τους! Ελπίζουμε ότι οι υπόλοιποι ψηφοφόροι και υποψήφιοι θα έχουν κοιτάξει λίγο ψηλότερα και θα ψήφισαν με περισσότερη συνείδηση!

Ένα συννεφάκι συνείδησης που όλοι πρέπει να έχουν λάβει ΣΟΒΑΡΑ υπ' όψη τους...

Μια τούρτα ... για δυο γιορτές

Μια τούρτα - έκπληξη περίμενε το Σταύρο Αρναουτάκη, που την Κυριακή γιόρτασε ... δυο γιορτές!

Η ημέρα αποδείχθηκε ... καρμική για τον περιφερειάρχη, αφού για τα επόμενα πέντε τουλάχιστον χρόνια, η 25η Μαΐου θα είναι για τον ίδιο διπλή γιορτή: των γενεθλίων του και της επανεκλογής του στη θέση του περιφερειάρχη Κρήτης.

Ξυπνήστε!! Πρώτο το "τουρκικό" κόμμα σε Ξάνθη και Ροδόπη!


Ανατριχίλα προκαλούν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από Ξάνθη και Ροδόπη. Προηγείται το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) το οποίο έχει σαφείς δεσμούς με το Τουρκικό Προξενείο και τους ψευδομουφτηδες.
Χαρακτηριστικό είναι με την ενσωμάτωση στη Ροδόπη στο 35,21% το ποσοστό του είναι στο 43,89% έναντι του δεύτερου κόμματος που είναι η Νέα Δημοκρατία και έχει ποσοστό περί το 16,91%.
Επίσης, στην Ξάνθη σε ποσοστό ενσωμάτωσης 32,59 % το κόμμα Ισότητας και πάλι προηγείται με 22,83% με τη δεύτερη ΝΔ στο 18,6%.

Το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) που αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος που ιδρύθηκε από τον Αχμέτ Σαδίκ και έχει σήμερα πρόεδρο τον Μουσταφά Αλή Τσαούς , επιχειρεί να προβληθεί ως ο μοναδικός και αυθεντικός εκφραστής της «τουρκικής ταυτότητας» της μουσουλμανικής μειονότητας.
Με τη στήριξη του τουρκικού προξενείου και πολλών οργανώσεων που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια στη Θράκη, το DEB κατήλθε στις ευρωεκλογές επιχειρώντας καταγραφή των δυνάμεων αλλά κυρίως για να αποτυπωθεί η δυνατότητα του Προξενείου και των ακραίων της μειονότητας να χειραγωγούν τη μειονοτική ψήφο με στόχο τις εθνικές εκλογές.

Δυο μονάδες πίσω....

Κατά δύο μονάδες πίσω θα μετατοπιστούν οι δείκτες στις ζυγαριές, ύστερα από τους φετινούς εορτασμούς των εκλογών. Κατόπιν εντολής Σαμαρά, όλες οι ζυγαριές της χώρας θα πρέπει να «πειραχτούν» ώστε να δείχνουν όλους τους... αναβάτες κατά δύο κιλά λιγότερα.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε στρατηγική στιγμή για την πορεία της οικονομίας της χώρας, ακριβώς μετά από τους εορτασμούς και τα τσιμπούσια των πασχαλινών διακοπών και τις συνεχόμενες εκλογες... «Μελέτες της στατιστικής υπηρεσίας έχουν δείξει ότι οι εργαζόμενοι έχουν αισθητά χαμηλότερη απόδοση σε διάστημα 5-9 εβδομάδων ύστερα από το Πάσχα. Δεδομένου ότι η χώρα μόλις κατάφερε να βγει στις αγορές, ο Πρωθυπουργός αναζήτησε ένα μέτρο που θα τόνωνε το ηθικό όλων των συμπολιτών μας. Και το βρήκε» εξήγησε στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.