Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Στον εισαγγελέα ο Μαρινάκης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης



Προθεσμία για τις 15 Σεπτεμβρίόυ ζήτησαν και έλαβαν οι 11 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη νέα υπόθεση «παράγκας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο που σχετίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με τη έκρηξη στο φούρνο του πρώην διαιτητή Κωνσταντινέα. Μεταξύ των εμπλεκόμενων που προσήλθαν στην Εισαγγελία είναι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

Σκάνδαλο-Δίνουν συγχωροχάρτι για το φαγοπότι στις δημοτικές επιχειρήσεις



Μια πρωτοφανή γνωμοδότηση αναφορικά με το απίστευτο φαγοπότι των δημοτικών επιχειρήσεων και των επικεφαλής αυτών, εξέδωσε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, το οποίο κρίνει ότι η διαγραφή των οφειλών των δημοτικών επιχειρήσεων και η μεταφορά τους στους οικείους Δήμους συνεπάγεται ότι οι υπεύθυνοι αυτών των δημοτικών επιχειρήσεων απαλλάσσονται από κάθε προσωπική ευθύνη.

Ἔντιμοι δικαστικοὶ ποὺ …παραιτοῦνται!!!



Υπάρχουν ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!!!
Παραίτηση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Κολιοκώστα

ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ- Έρχεται κατοχικός χειμώνας- “Θα πεινάσετε και ψοφήσετε από το κρύο προσκυνώντας τους Εβραίους της Ε.Ε” – Τι μεταδίδουν έγκυρα ΜΜΕ από τη Μόσχα



Εξαιρετικά δυσάρεστα είναι τα μαντάτα από τις ανταποκρίσεις που δίνουν, για την στάση της Ελλάδος στο εμπάργκο της Ε.Ε κατά της Ρωσίας, έγκυρα ΜΜΕ από τη Μόσχα και εξαιρετικά ακριβείς δημοσιογραφικές αναλύσεις.