Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Μήνυση από το υπουργείο Πολιτισμού στον Ηλία Ψινάκη γιατί έκανε φωτογράφιση σε αρχαιολογικό χώρο????

Μήνυση υπέβαλε το Υπουργείο Πολιτισμού στον γνωστό μάνατζερ και υποψήφιο δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη διότι έκανε λέει φωτογράφιση στον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού των Αιγύπτιων θεών στη θέση «Μπρεξίζα» ή «Μικρό Έλος» Νέας Μάκρης, χωρίς άδεια (Δείτε εδω)
Γιατί το Υπουργείο κάνει διακρίσεις;ΟΕΟ?γιατίιιι???

Ο νικητής στις εκλογικές αναμετρήσεις είναι η Αποχή????

Απογοητευμένοι από τους πολιτικούς και την πολιτική όπως αυτή ασκείται στην χώρα μας όλο και περισσότεροι πολίτες αποφασίζουμε να μην ψηφίσουμε .
Θεωρούμε  ότι αν δεν συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία θα έχουμε την συνείδηση μας  καθαρή για το  αποτέλεσμα της ψηφοφορίας .
Σαν άλλοι  Πόντιοι Πιλάτοι << νίπτουμε τάς χείρας μας  >> μεταθέτοντας την ευθύνη στους άλλους . Έτσι όμως έχουμε διπλή ευθύνη γιατί αφενός δεν συμμετέχουμε στην επιλογή των ατόμων που θα μας εκπροσωπήσουν και από την άλλη     αφήνουμε τους άλλους να αποφασίζουν για μας και όχι πάντα σωστά  . Γιατί το πολιτικό μας σύστημα είναι έτσι φτιαγμένο που δεν το επηρεάζει η αποχή . Ακόμα και ένας πολίτης να ψηφίσει έγκυρα ,τα κόμμα ή ο συνδυασμός που θα πάρει την ψήφο θα επικρατήσει. Επομένως η αποχή δεν προκαλεί ζημιά στο πολιτικό σύστημα αντίθετα ίσως και να το εξυπηρετεί κάποιες φορές .
Η συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία είναι δικαίωμα  αλλά και υποχρέωση μας .
Υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στα παιδιά μας . Δεν πρέπει  αφήνουμε τους άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον μας και για το μέλλον των παιδιών μας . Η απόφαση πρέπει να είναι δική μας , του καθενός μας χωριστά και όλων μαζί .
Είναι απαραίτητο να συμμετέχουμε στην διαδικασία εκλογής αυτών που θα διαχειρίζονται το μέλλον αυτής της χώρας γιατί μόνο τότε θα έχουμε το δικαίωμα να τους κρίνομαι και να τους αποδοκιμάζουμε όταν θεωρούμε ότι δεν ενεργούν σωστά .
Αποχή από τις αποφάσεις σημαίνει  ανοχή ,αδιαφορία , συμβιβασμό και  παραίτηση  . Ότι δεν μας αρέσει και δεν μας ικανοποιεί το αλλάζουμε με την ψήφο μας, δεν το  δεχόμαστε και δεν το ανεχόμαστε  .
Μόνο συμμετέχοντας και ψηφίζοντας μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία αυτού του τόπου ,επιλέγοντας ανθρώπους ηθικούς , έντιμους και ικανούς να μας εκπροσωπήσουν στα διάφορα δημόσια αξιώματα .
Σε αυτές τις εκλογές ας κερδίσουμε εμείς οι Πολίτες και όχι η Αποχή.

ΚΑΝΑΚΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος
Με το συνδυασμό ¨ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ¨
Του Σεραφείμ Τσόκα

Δώρα στην Παιδιατρική του ΠΑΓΝΗ ο Τάσος Μανιαδάκης

Την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου επισκέφτηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Μανιαδάκης, με το συνδυασμό "Κρήτη Μπορούμε", σήμερα το πρωί.
Ο υποψήφιος κράτησε συντροφιά στα παιδιά και ζωγράφισε χαμόγελα στα πρόσωπα τους με διάφορα δωράκια που τους προσέφερε.

Ο κ. Μανιαδάκης συνομίλησε με τους γονείς των παιδιών και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Ακόμα, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος συνάντησε τον  διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Χαριτάκη προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα του Νοσοκομείου σε περιόδους που η Υγεία βάλλεται.

Ντροπή κ.Αναστασίου!!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά ειρωνικός όταν ρωτήθηκε από Αθηναϊο δημοσιογράφο για το γεγονός ότι στον ΟΦΗ είχαν βγάλει ανακοίνωση πριν το ματς για τους Ζόρο και Παπάζογλου ότι τραυματίστηκαν.
Ο Αναστασίου απάντησε ότι ο ΟΦΗ προφανώς έχει κάποιο θαυματουργό φυσιοθεραπευτή!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:
Για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό: Η ομάδα μετά από 10 μήνες έχει κάνει φοβερή προσπάθεια, όπως και η διοίκηση στο δικό της κομμάτι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους τους πιστέψανε. Για τον κόσμο και τη διοίκηση και νομίζω ότι είναι μεγάλη ημέρα για τον Παναθηναϊκό, γιατί μετά από 4 χρόνια, θα διεκδικήσουμε πάλι ένα τρόπαιο. Τα τρόπαια κάνουν μια μεγάλη ομάδα. Είχαμε πλάνο και υπομονή.
Όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ ώριμα και τους αξίζει η επιβράβευση. Δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα από τον ΟΦΗ πλην δύο στιγμών, με τον Παπάζογλου στο πρώτο ημίχρονο και τον Νούνιες στην παράταση. Από πλευράς τακτικής ξέραμε τι θέλαμε και σήμερα οι παίκτες κατέθεσαν και την ψυχή τους. Σήμερα ήταν εκπληκτικό πόσο κουράγιο έδινε στα παιδιά ο κόσμος με την φωνή του. Όλοι μαζί μπορούμε να σκεφτόμαστε και να ονειρευόμαστε καλύτερες ημέρες. Με πίστη μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα πολλά περισσότερα στο μέλλον.
Για το αν φοβήθηκε ότι η τύχη θα γυρίσει την πλάτη στον Παναθηναϊκό, λόγω των χαμένων ευκαιριών: Αφού τελείωσαν οι δύο φάσεις του Λαγού, είπα στα παιδιά: για ένα πράγμα να είστε περήφανοι, ότι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα είναι επίτευγμα. Αν δεν προκριθούμε στον τελικό λόγω τύχης, δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την τύχη. Είμαστε καλύτεροι, το βλέπετε, μπείτε και πάρτε την πρόκριση. Όλοι θέλουμε να συμβάλουμε στον Παναθηναϊκό και πρέπει πάντα να διεκδικούμε στόχους.
Από την αρχή είχα πει ότι πιστεύω στους παίκτες μου. Παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Αν κάνουμε τα πράγματα που πρέπει. Μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Ο τελικός είναι ένα ματς και είμαστε μέσα στους στόχους μας. Από τη στιγμή που παίζεις στον ΠΑΟ πρέπει πάντα να κυνηγάς την κορυφή. Καταφέραμε όλοι και κάναμε μια πετυχημένη σεζόν, αφού η ομάδα εξασφάλισε σήμερα και επίσημα τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Για το τρικ του ΟΦΗ με τους τραυματισμούς των Παπάζογλου και Ζόρο: Προφανώς θα έχουν κάποιον θαυματουργό φυσιοθεραπευτή ..εμάς δεν μας αντιπροσωπεύουν και το θεωρώ και λίγο αντιεπαγγελματικό και αντισυναδελφικό. Είναι κάτι που δεν μας τιμάει.
Για το αν ανησυχεί για την κούραση και τη συναισθηματική φόρτιση: Είναι η ομάδα προετοιμασμένη να πάει μέχρι τέλος. Ο βασικός μας στόπερ σήμερα, ο Μέντες που είχε τα προβλήματα του, έκανε σπριντ στην παράταση και βγήκε τετ α τετ.. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι θα ήταν ματς με πίεση, Μιλώντας με τα παιδιά ήξερα ότι θα μπορούσανε να διαχειριστούν την πίεση. Δεν εκνευριστήκαμε και το πιστέψαμε. Κάθε παιχνίδι δεν θέλω να χάνω. Εμένα με πείραξε ο τρόπος που χάσαμε στη Ξάνθη. Παρόλο που ο κόσμος το έχει ξεχάσει γιατί δεν έκρινε κάτι, εγώ το θυμάμαι. Γιατί με πείραξε ο τρόπος.
Για τη διαιτησία: Τον διαιτητή τον βοήθησαν οι παίκτες μας, σε αντίθεση με τους αντιπάλους που αργούσαν πάρα πολύ να επαναφέρουν τη μπάλα. Επιδεικτικά θα έλεγα σε μερικές στιγμές. Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή . και πήραμε και πέναλτι, κάτι που είχε να συμβεί από τον Οκτώβριο. Έχουμε ξεχάσει πως είναι να χτυπάς πέναλτι και δεν θέλαμε να πάμε στα πέναλτι για αυτό το λόγο.
Για τη μη τήρηση του φερ πλέι: Εμείς από πλευράς μας, είπαμε στον αντίπαλο ότι δεν θα τηρήσουμε το φερ πλει, παρά μόνο άμα υπήρχε έκτακτη ανάγκη. Μετά την παρωδία που ζήσαμε με την Ξάνθη και θα έλεγα ότι και στο ματς με τον ΟΦΗ είχαμε ακριβώς το ίδιο συμβάν. Τα παιδιά είχαν ρητή εντολή να μην παίξουμε φερ πλέι, παρά μόνο αν υπήρχε όντως τραυματισμός.
Για το αν αισθάνεται ο ίδιος ο καταλύτης της ομάδας: Για μένα η ομάδα είναι πάνω από όλα. Δεν έβαλα ποτέ τον εαυτό μου πάνω από την πομάδα. Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στο επιτελείο και στο πλάνο . Ζούμε σε μια χώρα που υπάρχει αμφισβήτηση. Αυτό που είπα από την πρώτη ημέρα ισχύει ακόμη: πολλή δουλειά, καθόλου λόγια.
Για το ότι ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε τον τίτλο του φαβορί: Δεν ήταν τόσο εύκολο αλλά το πιστεύαμε. Ξέραμε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα και στην διάρκεια του αγώνα το δείξαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξή του.