Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖOYME ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΤΑΝ MΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

http://news.princeoliver.com/wp-content/uploads/2012/01/%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7.jpg

Όσοι είστε πελάτες τραπεζών και έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές θα γνωρίζετε σίγουρα την εταιρεία Mellon. Πρόκειται για μία εταιρεία που έχει ρόλο διαμεσολαβητή και ενημερώνει τους πελάτες πιστωτικών ιδρυμάτων για ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές.

Παστίτσιο και γύρο την κόκα....23χρονος "επιχειρηματίας"

 Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.gr

Τρελή ζήτηση είχαν ο «γύρος» και το «παστίτσιο»,  όπως αναφέρονται κωδικοποιημένα από εμπλεκόμενους στις  δύο εγκληματικές οργανώσεις οι παραγγελθείσες δόσεις κοκαϊνης. Τα όσα αναφέρονται στην δικογραφία

ΔΕΙΤΕ τι γράφουν για την Ελλάδα σε στάση λεωφορείου στο Λονδίνο!!!

1

ΙΔΟΥ τι γράφουν για την ΕΛΛΑΔΑ σε στάση λεωφορείων στο ΛΟΝΔΙΝΟ!

Μέχρι και ο τέως βασιλιάς, Κωνσταντίνος τους πήρε χαμπάρι και δηλώνει «Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα είναι σκ@τ@»

1
Την άποψή του για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα εξέφρασε ο τέως βασιλιάς, Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, συνομιλώντας με ψαράδες στη Ζάκυνθο όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Πάμε να τους φάμε μωρε!!! Την ψυχή μας θέλουν?



Η φωτογραφία της ερώτησης πολίτη προς τη Βουλή των Ελλήνων κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικών δικτύωσης γιατί μας εκφράζει όλους.

Γερμανία-Βραζιλία 7-1..Οι Ισραηλινοί σκότωσαν 7 Παλαιστίνιους σε μία ώρα. Κανείς δεν νοιάστηκε!!!! Γιατί;;;


Στην φωτογραφία θα δείτε ένα άντρα ο οποίος κρατάει ένα χαρτόνι στο οποίο γράφει: «Γερμανία-Βραζιλία 7-1. Τρία εκατομμύρια tweets σε μία ώρα. Οι Ισραηλινοί σκότωσαν 7 Παλαιστίνιους σε μία ώρα. Κανείς δεν νοιάστηκε!!!! Γιατί;;;», με τα like και τα σχόλια να είναι χιλιάδες.

Του εβγαλαν απο το στομάχι ενα...ρολόι!!

Απίστευτο: Γιατροί αφαίρεσαν από το στομάχι ασθενούς ένα ρολόι [εικόνες]
Η επέμβαση που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όταν κρατούμενος των φυλακών της Νέας Αλικαρνασσού μεταφέρθηκε άρον άρον με πόνους στο στομάχι.