Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ: "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Κ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΤΩΧΟΣ Κ Μ@@@@@Σ"


Μη σοκαρεστε και μην εκπλησεστε. Η παραπανω δηλωση εγινε απο Βουλευτη του Ελληνικου Κοινοβουλιου.
Eλληνα Βουλευτη του προοδευτικου κομματος ΣΥΡΙΖΑ.
Οσο κι αν δεν το πιστευετε ειναι λογια του βουλευτη Γρηγορη Ψαριανου στο νεο περιοδικο "Κουρδιστο Πορτοκαλι".
Προφανως αυτη ειναι η αποψη του κυριου Ψαριανου για τους φτωχουςψηφοφορους του που τον εβαλαν στης Βουλης τα εδρανα,οπου ηθελε να εκλα..(!) οταν ηταν ακομα "αναρχικος" στιχουργος!
Ο πολυταλαντος αυτος κυριος με τις πολλες ιδιοτητες, λιγο δημοσιογραφος, λιγο τραγουδιστης, λιγο μουσικος παραγωγος, λιγοστιχουργος και τωρα Βουλευτης με το ΣΥΡΙΖΑ,κυκλοφορει με FERRARI TESTAROSSA!!Διαβαστε τι ειχε δηλωσει στο "Κλικ" τον Ιανουαριο του 2007, πριν εκλεγει δηλαδη.
"Eπειδή το θεωρώ τελείως απολίτικο και μαλακισμένο να ρίξω λευκό και άκυρο, ψηφίζω αυτούς τους μαλάκες του Συνασπισμού, οι οποίοι είναι πάρ' τον έναν και χτύπα τον άλλο. Πέντε άτομα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και δεν ξέρουνε πού τους πάνε τα τέσσερα. Aλλοι θέλουν να γίνουν Πασόκοι, άλλοι γλείφουν το ΠAΣOK, άλλοι είναι δεξιοί,άλλοι αριστεροί και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Eγώ είμαι από τους αριστερούς που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Kούραση, πολλή κούραση. "
Αυτα τα λογια για τους σημερινους συντροφους του και πολλες αλλες μπουρδες που εχει πει κατα καιρους συγκινησαν ως φαινεται καποιους συνανθρωπους μας και τον ψηφισαν.Ναναι καλα και να τον χαιρονται οι συντροφοι! Επισης να δοξαζει το Θεο(αληθεια πιστευει πουθενα;) που δεν γεννηθηκε "φτωχος και μαλακας"αλλα,πλουσιος ωστε να μπορει να το παιζει "επαναστατης" εκ του ασφαλους.Ψευτοκουλτουριαρη,"αναρχικε",συντροφε,αν ετρεχες απο τα χαραματα για το μεροκαματο ηθελα να σε δω τι εξυπναδες θα μας ελεγες. Ουτε χρονο για να φας δεν θα ειχες παπαρολογε μου.Και προς αποφυγην παρεξηγησεως,να πουμε οτι ασχολουμαστε με τον κυριοΨαριανο μονο και μονο επειδη ειναι Βουλευτης. Η ιδιοτητα του αυτη του επιβαλει να σεβεται καποια πραγματα. Κι αν δεν μπορει να συμβαλει στην επιλυση των προβληματων των εργαζομενων,μπορει τουλαχιστον να μην προκαλει με ευφυολογηματα.


ΠΗΓΗ skeftomasteellhnika.blogspot.com

Πρωτότυπο city car από τη Lotus

Πρωτότυπο city car από τη Lotus


Η νέα πρόταση θα διαθέτει ένα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης

Τη μεγάλη ανατροπή σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου αναμένεται να κάνει η Lotus στην επερχόμενη Έκθεση του Παρισιού, παρουσιάζοντας -μεταξύ άλλων- τη δική της πρόταση στην κατηγορία των οικολογικών μινι αυτοκινήτων.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει αποκαλυφθεί το όνομα του νέου «μικρού» της Lotus, που στα τέλη του μήνα αναμένεται να πραγματοποιήσει στο Παρίσι το επίσημο ντεμπούτο του σε πρωτότυπη μορφή, παρ’ όλα αυτά όμως βέβαιο θεωρείται πως το νέο αυτό μοντέλο, το οποίο θα αποκαλυφθεί σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας στο περίπτερο της βρετανικής εταιρείας, δίπλα ακριβώς από τις νέες εκδόσεις της Evora και την επίσης πρωτότυπη μορφή της νέας Esprit(!), θα αποτελεί την αιχμή του δόρατος για του Βρετανούς στον ανήλεη πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην κλάση των «καθαρών» μικρών οχημάτων.

Η νέα αυτή πρόταση της Lotus, η οποία θα βασίζεται στο πρωτότυπο μοντέλο «EMAS concept» της αδελφής εταιρείας Proton που είδαμε στη φετινή Γενεύη, θα προσφέρεται σε 3θυρο αμάξωμα και θα διαθέτει ένα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης. Το τελευταίο θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από έναν 1.200αρη κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει περισσότερους από 50 ίππους όντας εγκατεστημένος στο εμπρός μέρος του αμαξώματος και έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος με τη σειρά του βρίσκεται τοποθετημένος πίσω μεταφέροντας την ισχύ που παράγει στους αντίστοιχους τροχούς. Υπολογίζεται δε ότι η αυτονομία κίνησης αποκλειστικά με την αρωγή του κινητήρα θα αγγίζει τα 50 χιλιόμετρα καλύπτοντας έτσι τις καθημερινές απαιτήσεις όσον αφορά τις αστικές μετακινήσεις.

Σχεδιαστικά, το 3θυρο μικρό της Lotus θα φέρει την… πινελιά της Italdesign διαθέτοντας ακόμα και στην πρωτότυπη μορφή που θα δούμε στο Παρίσι ουκ ολίγα σπορτίφ αισθητικά γνωρίσματα, τόσο εντός όσο και εκτός. Εκτιμάται δε ότι το νέο μικρό των Βρετανών της Lotus, το οποίο, συν τοις άλλοις, πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο φετινό Παρίσι ούτως ώστε να βολιδοσκοπηθούν οι αντιδράσεις του κοινού, θα μπει στην παραγωγή περί τα τέλη του 2012. Δε μένει λοιπόν παρά όλα τα παραπάνω να επιβεβαιωθούν και επίσημα σε λίγες μόλις μέρες στην πόλη του φωτός.

Βαρέλια με απόβλητα στην Εύβοια

Βαρέλια με απόβλητα στην Εύβοια


Εντοπίστηκαν στη θέση Παρασκευόρεμα στο δήμο Κηρέως

Δεκάδες μισο-θαμμένα βαρέλια με απόβλητα ανακαλύφθηκαν, έπειτα από καταγγελίες, στο Παρασκευόρεμα στην Εύβοια. Η θέση είναι κοντά στις λίμνες των ορυχείων και 200 μέτρα μακριά από το φυσικό μνημείο της περιοχής, τον «Μεγάλο Πλάτανο».

Πολλά από τα μισό-θαμμένα βαρέλια είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης από προχωρημένη οξείδωση και έχουν αρχίσει να απελευθερώνουν ένα δύσοσμο παχύρευστο μαύρο υγρό. Προς το παρόν, απόβλητα απελευθερώνονται στο περιβάλλον από ένα μικρό αριθμό βαρελιών που έχουν τρυπήσει από την οξείδωση, αλλά υπάρχει φόβος για εκτεταμένη ρύπανση και από τα άλλα βαρέλια που δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ανησυχίες δημιουργεί η ενδεχόμενη τοξικότητα των αποβλήτων και η ανεπανόρθωτη ρύπανση των υπόγειων υδάτων και του παρακείμενου ποταμού Κηρέα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των επικείμενων φθινοπωρινών βροχών.

Τα απόβλητα μοιάζουν στην εμφάνιση τους με χρησιμοποιημένα ορυκτέλαια (καμένα λάδια κινητήρα), που είναι μεταλλαξιογόνα και τερατογόνα και περιέχουν πολλά βαρέα μέταλλα (κυρίως μόλυβδο, ψευδάργυρο, χρώμιο, βάριο και αρσενικό) και άλλες ουσίες μακροπρόθεσμα επικίνδυνες για καρκινογενέσεις. Η οσμή των αποβλήτων πάντως δεν θυμίζει χρησιμοποιημένο ορυκτέλαιο και ενδεχόμενα να πρόκειται για κάποιον άλλον ρυπαντή του οποίου η σύσταση και επικινδυνότητα θα πρέπει να διερευνηθεί.

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη



Δεν απειλούνται ανθρώπινες ζωές

Λίγο πριν τις 22:00 ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου σε διώροφη οικοδομή, επί της οδού Ηρακλέους 6, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έσπευσαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία δεν υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο διαμέρισμα και δεν απειλούνται διπλανά κτίρια.

Τα νέα μέλη της κυβέρνησης


Τα νέα μέλη της κυβέρνησης σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες

Πρωθυπουργός: Γιώργος Παπανδρέου

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης:Θεόδωρος Πάγκαλος
Υπουργός Επικρατείας: Χάρης Παμπούκης

Υπουργείο Προεδρίας:
Υπουργός: Γιάννης Ραγκούσης
Αναπληρωτής υπουργός Προεδρίας αρμόδιος για τη Βόρεια Ελλάδα και την Ανάπτυξη: Σωκράτης Ξυνίδης


Υπουργείο Ανάπτυξης
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Υφυπουργός: Τάκης Ρήγας στον τομέα του Εμπορίου
Υφυπουργός: Ντίνος Ρόβλιας στον τομέα των Επενδύσεων

Υπουργείο Οικονομικών
υπουργός: Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Υπουργείο Εξωτερικών
υπουργός: Δημήτρης Δρούτσας
αναπληρωτής υπουργός: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με αρμοδιότητα τα ευρωπαϊκά θέματα
υφυπουργός: Δημήτρης Δόλλης

Υπουργείο Εθνικής Αμυνας
Υπουργός: Βαγγέλης Βενιζέλος
αναπληρωτής υπουργός: Πάνος Μπεγλίτης

Υπουργείο Εργασίας:
υπουργός: Λούκα Κατσέλη

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:
Υπουργός Χρήστος Παπουτσής
υφυπουργός: Μανώλης Όθωνας

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Υπουργός: Αννα Διαμαντοπούλου
Αναπληρώτρια υπουργός: Φώφη Γεννηματά

Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Υπουργός: Δημήτρης Ρεππας

Υπουργείο Υγείας Διατροφής και Άθλησης
Υπουργός: Ανδρέας Λοβέρδος
υφυπουργός Μιχάλης Τιμοσίδης

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Υπουργός: Κώστας Σκανδαλίδης
υφυπουργός: Μιλένα Αποστολάκη

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικών Αλλαγών
Υπουργός: Τίνα Μπιρμπίλη

Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Υπουργός: Χάρης Καστανίδης

Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού
Υπουργός: Παύλος Γερουλάνος
Αναπληρωτής υπουργός με αρμοδιότητα τα μέσα ενημέρωσης: Τηλέμαχος Χυτήρης

Υπουργείο Θαλασσίων Μεταφορών και Νήσων
Υπουργός: Γιάννης Διαμαντίδης
υφυπουργός: Ελπίδα Τσουρή