Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Γ.......ε γιατί χανόμαστε.....Διεθνής αθλητής πρωταγωνιστής σε ροζ DVD

Μετά την Τζούλια Αλεξανδράτου και την Μαριάννα Ντούβλη που πρωταγωνίστησαν σε αισθησιακές ταινίες, τη σκυτάλη παίρνειδιεθνής αθλητής του ελληνικού στίβου ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ροζ DVD.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδαςEspresso πρόκειται για ένα νεαρό αθλητή που αγωνίζεται με τα χρώματα της Ελλάδας, όπου εκτός από τα αθλήματα της κολύμβησης, του ανώμαλου δρόμου, της ιππασίας, της ξιφασκίας και της σκοποβολής, αποφάσισε να λάβει μέρος σε μαραθώνιο του έρωτα, δοκιμάζοντας τις αντοχές του.

Ο νεαρός αθλητής και σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Λάουρας, γνωστό μοντέλο και TV persona που είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου.

Τα γυρίσματα του ροζ DVD με τίτλο «Laura does Loutraki» έχουν ήδη ξεκινήσει , ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα τον Σεπτέμβριο.

Αθλητής και μοντέλο μίλησαν για την εν λόγω αισθησιακή ταινία και συνεργασία τους, με τη Λάουρα να παινεύει τον νεαρό για τα προσόντα του, ενώ και οι δύο δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο κόσμος τους κατακρίνει, υποστηρίζοντας πως δεν κάνουν κακό σε κανέναν…

Αναμονή λοιπόν μέχρι τον Σεπτέμβριο για να τους απολαύσουμε, να σχολιάσουμε και να δούμε τελικά ποιο μετάλλιο θα κερδίσει αυτή τη φορά ο νεαρός αθλητής.


πηγή i-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου