Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ποιoς ήθελε να τον σκοτώσει στους Αγίους Δέκα;


Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του κατήγγειλε ένας 45χρονος έμπορος ελαιολάδου από τους Αγίους Δέκα, πατέρας δύο παιδιών. Όπως κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, βραδινές ώρες της Κυριακής βρισκόταν στην αυλή του και πότιζε τα λουλούδια όταν κάποιος άγνωστος πλησίασε το σπίτι. Φώναξε...



δύο φορές το όνομα του και όταν εκείνος αποκρίθηκε θετικά, ο δράστης έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος του τρεις φορές από απόσταση περίπου δέκα μέτρων. Παρά το σοκ ο επιχειρηματίας, όπως κατήγγειλε, πρόλαβε να κρυφτεί πίσω από το αυτοκίνητο του. Μία από τις βολίδες βρήκε την τζαμαρία της αποθήκης.

Ο ένοπλος τράπηκε σε φυγή πεζός και ο 45χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Ο ίδιος, όπως είπε, βρισκόταν μόνος στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην άκρη της κωμόπολης. Περίοικοι ανέφεραν ότι πράγματι άκουσαν πυροβολισμούς, αλλά δεν είδαν κάτι περισσότερο.

Ο 45χρονος υποστηρίζει ότι ο άνδρας που τον πλησίασε, δεν ήταν γνωστός σε αυτόν ενώ λόγω του σκότους αλλά και της σύγχυσης, δεν συγκράτησε καλά τα χαρακτηριστικά του. Περιέγραψε έναν άνδρα που φορούσε μαύρα ρούχα, μετρίου αναστήματος και εύσωμο. Ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι πιθανότατα ο δράστης ήταν πεζός καθώς δεν άκουσε να πλησιάζει αυτοκίνητο και η αυλή του σπιτιού βρίσκεται δίπλα στον κεντρικό δρόμο.

patris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου