Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Μπόατεγκ VS Χούτος

Ιδιαίτερα προβληματισμένος με τον χαμηλό αριθμό εισιτηρίων στα παιχνίδια της Football League φαινεται να εμφανίζονται οι Προεδροι των ομαδων φετος,και μετά την παταγώδη αποτυχία στο θεμα των τηλεοπτικών εσοδων...και βρεθηκε ο λόγος που ο κόσμος ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!

Όπως αναφέρουν ανθρωποι των ομαδων "αν δεν τελειωσει το Survivor δεν προκειται να κόψουμε εισιτήρια,με οτι αποτελεσματα αυτο επιφερει στις ομαδες" αφού οι φίλαθλοι προτιμούν να καθίσουν σπίτι τους για να μη χάσουν δευτερόλεπτο από τις σκληρές δοκιμασίες που διεξάγονται στον Άγιο Δομίνικο.

«Ποιος Μπόατεγκ αγορι μου τώρα και ποιος Τάτος, κάθε χρόνο αυτούς τρώμε στη μάπα. Φέτος το ενδιαφέρον είναι στο ποιος θα το σηκώσει στο Survivor. Τι να μας πούνε τα γατάκια αυτα μπροστά στον Τσανγκ ή τον Χούτο , δήλωσε χαρακτηριστικά ποδοσφαιρόφιλος απο το Ηράκλειο της Κρήτης.
Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, ο πρόεδρος της Football League,φερεται να ειπε οτι αποφάσισε να σώσει το κατακαήμένο ποδόσφαιρο και πως προσανατολίζεται να διακόψει το αξιόπιστο αυτό πρωταθλημα και να συνεχιστεί μόλις ολοκληρωθεί το Survivor, ενω για να ενισχυσει τις ομαδες που εχουν επελθει σε κακη οικονομική κατασταση λογω ΜΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ, προτεινε να πάρουν ως ελεύθερους ποδοσφαιριστες το Γιαννη Σπαλιάρα,το Χανταμπάκη και τον Bo...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου