Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"Διπλοθεσίτες και Πανεπιστήμιο Αθηνών"


"Με αυτά που γίνονται στο Ε.Κ.Π.Α. είναι να αναρωτιέσαι πότε θα επέμβει εισαγγελέας!
Ενώ το Πανεπιστήμιο Αθήνας κλείνει για θερινές διακοπές στις 15 Ιουλίου, ο Πρύτανης του Δ. Ασημακόπουλος προγραμμάτισε συνεδρίαση συγκλήτου την 28η Ιουλίου. Πρώτη φορά γίνεται σύγκλητος με όλο το πανεπιστήμιο σε διακοπές...αλλά ο λόγος προφανής: Το θέμα που ...
πρόκειται να συζητηθεί είναι ο εσωτερικός κανονισμός του Πανεπιστημίου Αθηνών, θέμα από τα πιο κρίσιμα του ιδρύματος, καθώς συμπεριλαμβάνει και τα κριτήρια επιλογής για τη θέση του νέου Γενικού Γραμματέα του πανεπιστημίου. Τα κριτήρια αυτά τα έθεσε ο νυν Πρύτανης και φυσικά σίγουρα τίποτα δεν είναι τυχαίο! Αφού, λοιπόν, διόρισε «όπως» διόρισε τη γυναίκα του γενική διευθύντρια στο πανεπιστήμιο όντας ο ίδιος Πρύτανης, τώρα φροντίζει και για τους «φίλους» του!
Το θέμα με τον νυν Πρύτανη, όμως, δεν τελειώνει εδώ, καθώς διορίστηκε πολύ πρόσφατα στη θέση του προέδρου της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.! Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εύλογα. Το να είσαι διπλοθεσίτης, σήμερα, μπορεί και να είναι νόμιμο.είναι όμως ηθικό? Ειδικά τις δύσκολες ώρες που περνούν οι πολίτες αυτής της χώρας, δεν είναι προκλητικό να βλέπουν τον Πρύτανη του πιο ιστορικού πανεπιστημίου της χώρας να αναλαμβάνει τα ηνία της ΚΕΔ, πριν ακόμα παραδώσει τον πρυτανικό του θώκο?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου