Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Κινητό αξίας 2700 ευρώ!!!

Μα απο χρυσάφι να ήταν λιγότερα θα έκανε...Όμως ορισμένα πράγματα είναι τεράστιας αξίας για
αυτούς που τα χάνουν....Ετσι,στο εδώλιο του κατηγορούμενου βρίσκεται καθηγήτρια από απόφοιτος ενιαίου λυκείου στο Βόλο.
Ο μαθητής διεκδικεί αποζημίωση ύψους 2.700 ευρώ για το κινητό που έχασε πέρσι στο σχολείο, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Όπως έγινε γνωστό, ο συγκεκριμένος μαθητής, που πέρυσι έδινε πανελλήνιες εξετάσεις, είχε προσέλθει στο εξεταστικό κέντρο, που λειτουργούσε σε κεντρικό λύκειο του Βόλου μαζί με το κινητό του.
Υπενθυμίζεται ότι τα κινητά τηλέφωνα, ακόμη και κλειστά, απαγορεύονται στην αίθουσα εξέτασης, με αποτέλεσμα οι μαθητές που δεν φροντίζουν να τα αφήσουν στο σπίτι τους, να αναγκάζονται να τα εναποθέτουν σε κουτιά, σε χώρους εκτός αίθουσας.
Έτσι έκανε και ο συγκεκριμένος απόφοιτος, πλέον, μαθητής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr.
Όταν με τη λήξη της εξέτασης του μαθήματος, πήγε να πάρει το κινητό του διαπίστωσε ότι είχε γίνει άφαντο.
Κατηγόρησε τους καθηγητές του σχολείου ότι δεν πρόσεχαν τα προσωπικά αντικείμενα των μαθητών και καταφέρθηκε εναντίον της προέδρου τότε της λυκειακής επιτροπής πανελληνίων εξετάσεων. Με μήνυση και αγωγή που κατέθεσε εις βάρος της διεκδικεί αποζημίωση ύψους 2.700 ευρώ για το κινητό που έχασε και την ψυχική οδύνη.
Το δικαστήριο επρόκειτο να γίνει μέσα στην εκλογική περίοδο, αναβλήθηκε όμως και αναμένεται να προσδιοριστεί νέα δικάσιμος, πιθανότατα μέσα στον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου