Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ενα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Πλακιωτάκη!!!

Παρέμβαση Πλακιωτάκη για τον 15χρονο Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της οικογένειας του 15χρονου Αντώνη-Μιχαήλ για στήριξη στη μάχη που δίνουν για την υγεία του παιδιού.  


Όμως πέραν των απλών πολιτών, άμεση και ουσιαστική ήταν και η παρέμβαση του υφυπουργού Εργασίας Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος θέλησε να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια, μιας και ο ίδιος έλκει την καταγωγή του από το Λασίθι.


Ο Γιάννης Πλακιωτάκης αφενός θέλησε να στηρίξει την οικογένεια τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στο να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά κολλήματα με πιστωτικό ίδρυμα.


Κι αυτό γιατί η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα ως προς το λογαριασμό που είχε δώσει στη δημοσιότητα, μιας και αυτός θα έπρεπε να είναι ερανικός. Ωστόσο κάτι τέτοιο θα είχε τραγικές συνέπειες, μιας και θα χρειαζόταν συνολικά περίπου ένας μήνας τόσο για να ανοιχτεί ο λογαριασμός όσο και για να γίνει η εκταμίευση των χρημάτων.


Με δεδομένο ότι η επέμβαση του 15χρονου θα έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιουνίου κάτι τέτοιο θα ήταν μοιραίο.


Με παρέμβασή του ο Γιάννης Πλακιωτάκης κατάφερε να ξεπεραστεί το πρόβλημα και τα χρήματα να κατατίθενται σε μη ερανικό λογαριασμό.


Τώρα οι διαδικασίες για την επέμβαση του 15χρονου έχουν μπει στην τελική ευθεία και όλη η κοινωνία της Κρήτης βρίσκεται το πλευρό του Αντώνη-Μιχαήλ και της οικογένειάς του ούτως ώστε να πάνε όλα κατ' ευχή και το αγόρι να γυρίσει γρήγορα γερό και δυνατό πίσω στο νησί.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου