Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Εμείς συνεχίζουμε.....


«Συνεχίζουμε κανονικά» είναι το μήνυμα που έδωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, στην εκτελεστική επιτροπή του δήμου που πριν από λίγο συνεδρίασε στη Λότζια.

Ο Γιάννης Κουράκης, κάλεσε σήμερα όλους τους συνεργάτες του στη Λότζια, τα βασικά μέλη του εκτελεστικού βραχίονα, κι έκαναν μία συζήτηση για το πώς θα προχωρήσουν από εδώ και πέρα.
«Συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας», ανέφερε ο κ. Κουράκης ενώ τόνισε ότι «θα ολοκληρώσουμε όλα τα έργα που έχουμε προγραμματίσει ώστε να παραδοθούν τέλος Αυγούστου. Δεν χαλαρώνουμε τους ρυθμούς μας. Όλες οι μελέτες που βρίσκονται υπό διαμόρφωση θα δρομολογηθούν».
Την ίδια ώρα, ο κ. Κουράκης ανέφερε ότι ο απολογισμός του έργου θα γίνει στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της δημοτικής αρχής λίγο πριν τις 30 Αυγούστου.
Από τη συνεδρίαση δεν έλειψε και η συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα με τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του δήμου και τον κ. Κουράκη να τονίζουν ότι «τα δώσαμε όλα για τους πολίτες αλλά αυτά προφανώς δεν αξιολογήθηκε το έργο μας» ενώ υπογράμμισαν για μία ακόμα φορά ότι στόχος είναι «να παραδώσουμε κανονικά τα πάντα στην επόμενη δημοτική αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου