Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Απο 12 σε 48 δόσεις τα χρέη στο Δημόσιο...

Σε 48 δόσεις τα χρέη
Αύξηση των δόσεων των εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών από τις 12 που είναι σήμερα σε τουλάχιστον 48 και αναμένεται να τεθεί στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι στην εξόφληση των χρεών τους προς την εφορία.

Στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν ότι η αύξηση των δόσεων για τη ρύθμιση των οφειλών προς την εφορία θα διευκόλυνε έναν μεγάλο αριθμό φορολογούμενων να υπαχθεί σε αυτήν για την τμηματική εξόφληση των υποχρεώσεων του.

Η σημερινή ρύθμιση των 12 δόσεων κρίνεται ότι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα λόγω της χαμηλής ανταπόκρισης των οφειλετών που σε πολλές περιπτώσεις αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο ύψος των δόσεων που προκύπτουν απ' αυτήν..

Ελα μωρε σιγά το πράγμα...κάποιος πχ που χρωστάει 30-40 χιλιάρικα....ισα ισα ενα χιλιαρικάκι το μήνα πρέπει να πληρώνει....(μόνο στην εφορία)....ε δεν θα χρωστάει και κανένα ΟΑΕΕ κτλ? δηλαδή με 2.000 το μήνα εχει διακανονίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του και αν μετα είναι συνεπής και πληρώνει και κάθε μήνα τα τρέχοντα....δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο υψηλόμισθος των 587 ευρώ..σιχτίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου