Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ενα "αλλιώτικο" Νοσοκομείο, οπως το οραματιζόμαστε όλοι!!


Τη δυνατότητα να μπορούν να λειτουργούν πιο ανθρώπινα και με περισσότερη οικειότητα με τον ψυχρό χώρο του Νοσοκομείου οπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα, φαίνεται να μελετάει η Κυβέρνηση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πέστα Χρυσόστομε, ο Υπ Υγείας με τους συνεργάτες του, φαίνεται να μελετούν διαρθρωτικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των νοσοκομείων με πρώτη απο τις αλλαγές, την άρση απαγόρευσης του καπνίσματος.
Σύμφωνα με έρευνα του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, οι γιατροί, απο την μία λόγω των συνεχόμενων περικοπών στους μισθούς τους, και αφετέρου λόγω των πολλών "απαγορεύσεων" που τους έχουν επιβάλλει οι πρηγούμενες κυβερνήσεις, έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν ποερισσότερο άγχος, και να κάνουν λάθη, που πολλές φορές στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές.
Η κοινότητα των γιατρών φαίνεται ν αγκαλιάζει την εν λόγω σκέψη και μάλιστα γνωρίζοντας πόσο ευεργετικό είναι για την υγεία μας "ενα ποτηράκι κρασί", να υποχρεούνται με την ανάληψη της βάρδιας τους, να καταναλώνουν ενα ποτηράκι που ούτως η άλλως κάνει καλό στην καρδιά.
Προφανώς λόγω αδικαιολογήτων αντιδράσεων απο φορείς, θα περάσει στο θερινό τμήμα τηης Βουλής.
Μείνετε συντονισμένοι, για να είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου