Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Μάτζικ Τζόνσον : Οσο υπάρχουν Άνθρωποι!!!!

Ενα ολόκληρο χωριό αποφάσισε να βοηθήσει οικονομικά ο Ματζικ Τζόνσον θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους κατοίκους του χωριού για την βοήθεια που προσέφεραν στο γιό του.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρωτότοκος γιός του διάσημου θρύλου του μπάσκετ  EJ Johnson,
βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο χωριό Kerin της Πολιτείας του Κάνσας, όταν στους κυβόλιθους του δρόμου του χωριού, μπλέχτηκε η γόβα του 24χρονου Ej Johnson, με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει εντελώς το τακούνι, να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί στο έδαφος και να σκιστεί το καλσόν του, (αν και ήταν 50 Den).
Αμέσως οι φιλόξενοι κάτοικοι του Kerin έτρεξαν να βοηθήσουν τον γιο του θρύλου του μπάσκετ ακόμα και αν δεν τον είχαν αναγνωρίσει!!!
Ευτυχώς απο την σφοδρή σύγκρουση στο έδαφος δεν υπέστη καμμία άλλη ζημιά ο νεαρός, αλλά ο Μάτζικ Τζόνσον θέλωντας να ευχαριστήσει τους κατοίκους του χωριού είπε χαρακτηριστικά "Οπως είχα πει και στην συνέντευξη μου στην Oprah Winfrey"Τον αγαπώ και πως θα τον υποστηρίζω ότι και αν κάνει και ότι και αν θέλει, απο τη στιγμή που οι άνθρωποι έτρεξαν και επιδιόρθωσαν αμέσως τη γόβα του γιού μου νιώθω υποχρεωμένος να τους βοηθήσω όσο μπορώ"   

Φαίνεται οτι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου