Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ενα "κωλόπαιδο"...

Αν κάποιος πεί οτι σας ξέρει, απλά πουλάει μούρη....μιλάω για τις γυναίκες...ίσως το πιο πολύπλοκο μηχάνημα πάνω στον πλανήτη Γη...η πολυπλοκότερη σκέψη και ίσως αυτό είναι και ο λόγος που έχετε λατρεφθεί τόσο....φονικά, πολέμοι, όλα για πάρτη σας!!!
Και όσο και αν προσπάθησαν να σας προσάψουν το επίθετο "ασθενές φύλο"....τόσο πιο πολύ σας πείσμωσε και σας δυνάμωσε αυτό με αποτέλεσμα να κυριαρχείτε στον κόσμο!!!
Βέβαια, για να μην τα λέμε μονόπλευρα, όσο δυνατή κι αν είσαι, οσο χειραφετημένη και αν είσαι, οσο επιτυχημένη στη δουλειά σου και στις επιχειρήσεις και αν είσαι, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει ο κίνδυνος να περάσει και να εισβάλλει ενα "κωλόπαιδο" στη ζωή σου, και ΜΟΝΟ τότε και δίπλα του θα νιώσεις πραγματικά αδύναμη....θα τον βρίζεις για το οτι σε "κοροϊδεύει" και θα λες οτι "δεν θέλω να τον δω στα μάτια μου, ειναι μεγάλος αλήτης"....ΨΕΜΜΑΤΑ!!!
Κατα τ άλλα, ο "αντρας της ζωής σου" οπως θα θες να παρουσιάζεις τον είτε "εξ ανάγκης" είτε "εμπορικό" σου γάμο, θα είναι με το "καλό παιδί", που θα είναι φλώρος, θα τον αγαπάς και θα τον κερατώνεις....(ισως)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου