Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Σημάδια πως η "γκόμενα" είναι αράχνη!



Είναι η καλύτερη γυναίκα του κόσμου και είναι δικιά σου! Συγχαρητήρια ρε φίλε! Σε λίγα χρόνια έχετε χωρίσει! Τι δεν κατάλαβες; Διάβασε και μάθε τον τρόπο να αναγνωρίζεις γυναίκες πολύ επικίνδυνες για σένα!

8. Θα σε κάνει να τη λυπηθείς!
Μπορεί να σου έχει πει για διάφορα περιστατικά από το παρελθόν της που είναι πολύ δύσκολα να αποδειχθούν. Για παράδειγμα παιδική κακοποίηση ή για κάποια σοβαρή ασθένεια ή ακόμη για μια βίαιη επίθεση που έχει υποστεί και στην πραγματικότητα ποτέ δεν συνέβη,ή για την εξωσυζυγική σχέση του πατέρα της ή της μάνας της με τον κουμπάρο κτλ Τις διάφορες δακρύβρεχτες ιστορίες για οικονομικά προβλήματα τις ακούς μόνο και μόνο για να σου φάει κάποια ευρώ. Όσα περισσότερα παίρνει, τόσα περισσότερα πιστεύει πως θα πάρει στο μέλλον.
Το λυπηρό κομμάτι είναι πως όσο πιο γενναιόδωρος είσαι, τόσο και ακόμη περισσότερο πρέπει να γίνεις για να ικανοποιήσεις κάθε της ανάγκη. Δώσε λίγα, κάνε το κομμάτι σου και εξαφανίσου! Απλά πράγματα!
7. Μία κρύο, μία ζέστη…
Τη μια στιγμή σε αγαπάει τόσο πολύ και την επόμενη σε μισεί με την ίδια ένταση. Πιθανόν, να έχει και έναν βαθύ φόβο εγκατάλειψης και ως εκ τούτου να είναι πολλή απαιτητική κατά καιρούς. Το να σε χρειάζεται κάποιος σε κάνει να αισθάνεσαι ποθητός-και σε ποιον δεν αρέσει αυτό. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί να ζει μια κατάσταση που ονομάζεται «Οριακή (μεταιχμιακή) διαταραχή προσωπικότητας» (Borderline Personality Disorder’ ή BDP).
Αν πιάνεις τον εαυτό σου πολλές φορές να αναρωτιέται για τη δική σου λογική επειδή σε κατηγορεί ψευδώς για διάφορα πράγματα, τότε δεν θα πρέπει να αγνοήσεις το σημάδι. Το καλό σεξ είναι για εκείνη η κίνηση αντιπερισπασμού για να σε κρατήσει για όσο διάστημα σε θέλει εκεί. Κάν’ την με ελαφρά, όσο είναι καιρός!
6. Παίρνει φάρμακα…
Μήπως χρειάζεται να «κρύψει» τον πόνο της και παίρνει φάρμακα (συνήθως κανένα ζάναξ ή κανένα τσιπραλέξ πάντα στα κρυφά)που μεταβάλλουν τη διάθεσή της; Καλό θα είναι να μάθεις γρήγορα γιατί παίρνει φάρμακα και ποιες οι παρενέργειες που έχουν. Επίσης, ακόμη καλύτερο θα ήταν, να έβλεπες πως συμπεριφέρεται όταν δεν τα έχει πάρει. Σε κάθε περίπτωση, ρώτα και μάθε!
 5. Σε έχει στην απομόνωση!
Προσπαθεί και –ίσως να το έχει καταφέρει- να σας αποκόψει από τις παρέες και ιδίως από τις πρώην σας. Αυτή, άλλωστε, θεωρεί πως δεν έχεις κανέναν άλλον ανάγκη εκτός από εκείνη! Εσύ είσαι ένας ωραίος τύπος, που θα ήθελες να βλέπεις και κανένα ματσάκι της ομάδας σου με τους φίλους σου. Ή να τα λες με κάποια πρώην σου… Αν ποτέ σου αναφέρει ή σε απειλήσει για κάποια από τις φίλες σου ή πρώην με τις οποίες τα πηγαίνεις καλά, ακόμη και αν δεν είναι απειλή για εκείνη, να αρχίσεις να ανησυχείς! Τι να ανησυχείς, δηλαδή, άρχισε το πακετάρισμα!
 4. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου λέει ψέματα!
Κατηγορεί ανθρώπους χωρίς να έχει κανένα στοιχείο και περιμένει από εσένα να την πιστέψεις. Στην πραγματικότητα, πατάει στο γεγονός πως έχει το προνόμιο της αμφιβολίας. Όταν την αντιμετωπίζεις για ένα θέμα, στο οποίο πιστεύεις πως δεν λέει την αλήθεια, καταφέρνει να σε γεμίσει ενοχές για τον τρόπο που σκέφτηκες για εκείνη, τότε είσαι σε δύσκολο μονοπάτι, φίλε!
 3. Δεν τη γουστάρει κανείς!
Ρωτάς τους φίλους σου και την οικογένειά σου τι σκέφτονται για εκείνη και υπάρχει μια παύση στην… ατμόσφαιρα, πριν σου απαντήσουν. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν θέλουν να σου πουν αυτό που πραγματικά σκέφτονται. Πολλοί διαζευγμένοι άνδρες, αλλά και γυναίκες, θα σου πουν πως μετά το διαζύγιο οι φίλοι τους, τους είπαν για τις αντιρρήσεις που είχαν για το συγκεκριμένο άτομο. Καλό θα είναι να τσεκάρεις πολλούς από αυτούς που εμπιστεύεσαι, για να μην βάζουν στοίχημα στο γάμο σου, για το πότε θα χωρίσεις!
2. Ζει για τα πάρτι και εξόδους
Οι φίλοι της ή οικογένειά της ευγενικά της συνέστησαν να πιει μόνο ένα ποτό. Γιατί της το είπαν και πώς αντέδρασε εκείνη; Σε όλους αρέσει η διασκέδαση, αλλά μήπως το παρακάνει; Μια γυναίκα που κάνει καταχρήσεις είναι ωραία για γκόμενα, για one night stand. Αλλά για σύζυγος; Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις γρήγορα τα πράγματα, πριν μάθεις και άλλα, ακόμη πιο σοβαρά και νομίζεις, εσφαλμένα, πως είσαι και φλώρος!
1. Έχει «ιστορικό»!
Αν συζούσε στο παρελθόν με κάποιον από τους πρώην της, έφυγε εκείνη ή τη χώρισε εκείνος; Μπορεί να έχουμε κάποιες κακές συνήθειες, αλλά μερικές δεν μπορούν να αγνοηθούν! Κι επειδή μπορείτε να την πετάξετε έξω από το σπίτι πιο εύκολα, αν δεν έχετε παντρευτεί, καλό θα ήταν να μην περιμένετε και να μην πάτε σε γάμοτζαμπα! Όσο πάει θα χειροτερεύει η κατάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου