Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Αίσιο τέλος για την έγκυο που χτύπησε το σκάφος στη Χερσόνησο

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.grΒγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου η 29χρονη Ρωσίδα τουρίστρια η οποία χτυπήθηκε από ταχύπλοο την προηγούμενη Παρασκευή στην παραλία της Σταλίδας. 



Η 29χρονη, η οποία  διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, τραυματίστηκε σοβαρά στο ισχίο, το μηρό και χαμηλά στην κοιλιακή χώρα, όταν ένα ταχύπλοο πέρασε κυριολεκτικά από πάνω της.

Χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ παρέμεινε για αρκετά 24ωρα στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά στην κατάσταση της, όσο και το έμβρυο μέχρι και οι δύο να ξεπεράσουν την απίστευτη περιπέτεια τους.

Η 29χρονη, που είναι μητέρα ενός ακόμη τριχρόνου παιδιού το οποίο βρισκόταν στην παραλία μαζί μες φίλους της οικογένειας της, κατέθεσε μάλιστα στους λιμενικούς της Χερσονήσου για το ατύχημα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε κολυμπούσε σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την παραλία, φορώντας μάσκα και  δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως το σκάφος να έρχεται κατά πάνω της. Φέρεται να δήλωσε ακόμη πως είναι πιθανό και ο χειριστής του ταχύπλοου να μην αντιλήφθηκε την ίδια.

Ο 60χρονος ιδιοκτήτης και χειριστής , ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, είχε αφεθεί ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα. Στη δική του κατάθεση φέρεται να ανέφερε πως δεν αντιλήφθηκε σε καμία περίπτωση ότι χτύπησε την κοπέλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου