Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Βρε έλα,δε θα σε φάω!!!


Τρείς ώρες μπλά μπλά δεν ήταν αρκετες να πείσουν τον Κυρ Σταυρο να δεχτεί αυτόν τον περιβόητο "δημόσιο διάλογο" ενώπιον των Κρητικών Τηλεθεατών προκειμένου να μπορέσει να διαμορφώσει μια σωστή άποψη για το "που θα ρίξει την ψήφο του" την Κυριακή σε οτι αφορά τις Περιφερειακές εκλογές.
Οχι τι χρώμα κουστούμι θα φοράς,οχι πως θα έχεις χτενίσει τα μαλλιά σου,οχι ποιός θα κάθεται δεξιά στο πάνελ και ποιός αριστερά,πόσους καλεσμένους θα έχει κτλ....ε δεν τα κατάφεραν να τα βρούν.
Ο μεν Σταύρος να θέλει μεγάλη παρέα,πράγμα που ο Σερεφείμ δεν δέχτηκε γιατι πολλά άτομα απο ενα καλησπέρα να πεί ο καθένας και ενα καληνύχτα πάαααααει ο πολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος....
Δύσκολο παιδι ο Σταύρος....Και απο την άλλη ο Σεραφείμ,μα τόσο πείσμα? να θέλει σώνει και καλά να ακούσει ο Κρητικός λαός και να μπορεί να συγκρίνει?
Μετά τη συνάντηση στο Αστόρια,ο Σεραφείμ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
""Για μια ακόμη φορά, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, απέδειξε πόσο πολύ φοβάται το δημόσιο διάλογο.
Απόψε, στη συνάντηση για το καθορισμό του πλαισίου των όρων του διακαναλικού “debate”, η πλευρά του επιδίωξε μαγνητοσκοπημένη συζήτηση, παρουσία εννιά (!) δημοσιογράφων. Ακόμη κι όταν αποδέχτηκε ζωντανή εκπομπή, με λιγότερους δημοσιογράφους (5), επέμεινε στους παράλληλους μονολόγους, και σε ένα πλαίσιο που δεν θα επέτρεπε την παραμικρή δυνατότητα διαλόγου, ανάμεσα στου υποψηφίους.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!
Εμείς είμαστε διαθέσιμοι, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε ώρα, να συνομιλήσουμε με τον κ. Αρναουτάκη, ενώπιον του λαού.
Τον προκαλούμε, αύριο και μεθαύριο, στις ώρες που μας έχουν παραχωρήσει το Creta Channel και η Κρήτη TV να απευθυνθούμε μαζί στους πολίτες της Κρήτης.
Καταλαβαίνουμε όμως ότι και πάλι θα κυριαρχήσει στη σκέψη του απερχόμενου Περιφερειάρχη ο τρόμος να μην εκτεθεί.
Καληνύχτα, κ. Αρναουτάκη"

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΓΙΑΤΊ ΔΙΆΛΥΣΕ Η ΕΠΑΡΧΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑΣ? ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο Ν.Ο.Α.Κ. ? ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ? ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΆΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑ ! ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΜΑΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή