Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Τυραννόσαυρος στο Πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο????



Μετά το γύρο των ΜΜΕ που κάνει το θέμα με την...
συνάντηση του Χανιώτη ψαρά εντός του παλιου λιμανιου της πόλης με έναν καρχαρία, έχοντας υποσκελίσει - έστω και για λίγο- το θέμα με τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου. 

Ο καρχαρίας που έκανε την εμφάνιση του την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι
αφησε άφωνους ακόμα και τους πλέον έμπειρους ψαράδες της περιοχής αφού κάτι τέτοιο δεν είχαν δει ποτέ ξανά …

Ένας μικρός καρχαρίας έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον ερασιτέχνη- πλην έμπειρο ψαρά της περιοχής- κο Σήφη Βαρθαλίτη  ο οποίος απεδωσε την απρόσμενη «επίσκεψη» του καρχαρία --βάρους περίπου 15 κιλών σύμφωνα με τον ίδιο— στο κυνήγι μεγάλου ψαριού, το οποίο μάλιστα το είχε πολιορκήσει στα βράχια της προβλήτας του λιμανιού! 

Με θηλιές θα πιάσουν το "Σήφη"

Την ίδια στιγμή οι μετέχοντες στην επιχείρηση βλέποντας πως ο κροκόδειλος δεν "τσιμπαει" καλούνται να βρουν νέους τρόπους για να τον συλλάβουν.

Σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί -εκτος απροοπτου- αυριο στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου θα πέσει σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση για τη χρήση θηλιών και πιθανότατα κάποιου λάσου για τη σύλληψη του.
Αρχικά αυτό το σχέδιο είχε απορριφθεί, όμως πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Την ίδια ώρα, συρρέουν οι τουρίστες που θέλουν να δουν και να φωτογραφίσουν τον Σήφη τον κροκόδειλο.

Δε λείπουν, μάλιστα, φορείς και πολίτες που, μεταξύ σοβαρού και αστείου, εκφράζουν την επιθυμία ο κροκόδειλος να παραμένει στο φράγμα, αποτελώντας τουριστικό θέαμα  .

Και μιας και το θέμα με τα αγρίμια είναι τελικά πολύ πιασάρικα και είχαμε το Σήφη στο Ρέθεμνος και τον φονικό καρχαρία στα Χανιά...είπαμε να κάνουμε ατραξιόν με τυραννόσαυρο στο Ηράκλειο.....μας δουλευετε μωρέ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου