Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Lifestyle|Γεύση απο Αλμύρα


Νέα αισθητική, ανανεωμένη διάθεση, νέο κελάρι, Moet Bar στο εστιατόριο και σημαντικές αισθητικές παρεμβάσεις. Ένα Almyra νέο, φρέσκο, υπέροχο όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε. 

Τα χρώματα του θυμίζουν Μύκονο. Το λευκό και το γαλάζιο επικρατεί σε όλο το χώρο. Κι όμως… είναι στο Ηράκλειο, στον κόλπο της Αγίας Πελαγίας. Tο Almyra, το οποίο εδώ και τρια περίπου χρόνια έχει γίνει γνωστό για τις πολλές δυνατότητες διασκέδασης, χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς που προσφέρει.
Άνθρωποι όλων των ηλικιών, συναντιούνται στο Almyra για να απολαύσουν χαλαρά το ποτό τους στο μπαρ, για να γευτούν τα φρέσκα θαλασσινά και το ψάρι, που φέρνουν αποκλειστικά κρητικοί ψαράδες, για να πραγματοποιήσουν επαγγελματικά ή οικογενειακά δείπνα, αλλά και για να ζήσουν ευχάριστες προσωπικές στιγμές, πραγματοποιώντας έναν διαφορετικό γάμο ή βάφτιση. Αποκορύφωμα όλων αυτών, τα βράδια που το φεγγάρι φωτίζει τον κόλπο της Αγίας Πελαγίας, αλλά και τα ξέφρενα πάρτυ της Κυριακής, όπου ακούγονται όλα τα είδη της μουσικής. Για όλα αυτά έχει γίνει γνωστό το Almyra.
Τηλ.281 081 1388

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου