Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Προσοχή! Εξαφάνιση Περιφερειάρχη!!!Μπορείτε να βοηθήσετε?



""Διαλεκτική, κατ' αρχήν σημαίνει 'διάλογος'. Πρόκειται, λοιπόν, για μία μορφή διαλόγου η οποία χρησιμοποιήθηκε από τον Σωκράτη και κατά την οποία, ο φιλόσοφος προσπαθούσε να οδηγήσει τον συνομιλητή του στην ανακάλυψη της βαθύτερης αλήθειας των πραγμάτων, αυτής που μένει ανεξάρτητη από περιστάσεις και συνθήκες. Στη συγκεκριμένη μέθοδο, ο Σωκράτης άφηνε τον συνομιλητή του να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του σχετικά με το θέμα που συζητούσαν, θεωρώντας αρχικά, αυτή την άποψη ως ολοκληρωμένη και θεμελιωμένη. Στη συνέχεια, μέσα από τη διαδικασία ερωταπαντήσεων, δείχνει μέσω απλοϊκών παραδειγμάτων τις ακραίες συνέπειες των απόψεων αυτών, αποδεικνύοντας έτσι τη σαθρότητα των επιχειρημάτων τους. Οδηγεί, λοιπόν, τον συνομιλητή του, στην ανακάλυψη νέων συμπερασμάτων και νέων προσεγγίσεων της αλήθειας."" (wikipedia)

Αφού λοιπόν ο λαός θέλει,και ΑΝ θέλει δηλαδή να μάθει την αλήθεια για τον τόπο του,τι άλλο μένει απο το να βγούν σε Δημόσιο διάλογο οι δύο υποψήφιοι Περιφερειάρχες για την Κρήτη?
Παρ όλα αυτά, ο νυν και υποψήφιος Περιφερειάρχης κ.Σταύρος,"κρύβεται" και δεν βγαίνει σε Δημόσιο διάλογο?Γιατί αραγε?

Μήπως γιατί εχει "δεμένα" τα πρόβατα?

Μήπως γιατί πιστεύει οτι ο κόσμος θα "παρει χαμπάρι"?

¨η τελικά μήπως απλά για να κερδίσει χρόνο προκειμένου οι επικοινωνιολόγοι του να του φτιάξουν τακα τακα ενα σεναριο να το μάθει και να βγεί μετά?

Γιατί η αλήθεια είναι οτι ο έτερος αντίπαλος του αμέσως μετά την πρώτη Κυριακή,τον κάλεσε δημόσια σε διάλογο,απο εφημερίδες ραδιόφωνα μέχρι και σπότ(!!!)...(δείτε εδώ) έβγαλε να τον αναζητάει....

Επόμενο βήμα η Αγγελική Νικολούλη λέτε?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου