Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Θα πουληθείς ξανά για ενα 50άρικο?


Τιμώ την απόφαση όλων των υποψηφίων Δημοτικών κ Περιφερειακών Συμβούλων να εκτεθούν, αγώνας δύσκολος και η αλήθεια είναι, λίγοι τον αντέχουν. Τώρα ομως ο πολίτης αποφασίζει αλλιώς...πρέπει να αποφασίσει αλλιώς!!!.
Την Κυριακή,μην ξεχνάτε,δικάζουμε,δεν ψηφίζουμε απλά... Ας το κάνουμε με ΜΝΗΜΗ και ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ας ψηφίσουμε πλέον όχι φίλους και....συγγενείς,εργοδότες και μπαργούμαν, το έχουμε κάνει εξάλλου όλοι αυτό το λάθος χρόοοονια τώρα...και είδαμε τα αποτελέσματα.. Ας ψηφίσουμε έντιμους και ικανούς.
Για κυβερνήτες αποφασίζουμε στην τελική, για την τύχη του τόπου μας. Ας αφήσουμε λεω εγω τις συμπάθειες, μη μας πιάνουν στο ρημάδι το φιλότιμο, μην παρασυρθούμε από θλιβερούς παλιάτσους που κλαίνε,απο ηθοποιούς που τάζουν και μοιράζουν 20ευρα,απο πολιτικάντηδες που με ενα πιάτο φασολάδα ή ενα 50αρικο θα εξαγοράσουν το μέλλον μας.... ας αναδείξουμε ρε μια φορά την άξια ποιότητα -που φυσικά υπάρχει σε όλα τα ψηφοδέλτια, γιατί διαφορετικά θα είμαστε ασυγχώρητοι απ´ τα παιδιά μας....δεν το ξαναλέω

Χρυσόστομος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου