Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο «Άγιος Κρήτης»

arnΘαύμα, θαύμα φώναξαν όλοι οι πιστοί όταν μετά από 3,5 χρόνια απουσίας οποιασδήποτε αναπτυξιακής ενέργειας στο νησί μας, ξαφνικά και απρόσμενα άνοιξαν οι κάνουλες των έργων και των προσφορών προς τους πολίτες. Μάλιστα εντελώς συγκυριακά αυτό συνέβη μερικές μέρες πριν τις εκλογές. Ο ένας και μοναδικός «Άγιος Κρήτης» Σταύρος Αρναουτάκης κατάφερε να ανατρέψει όλα αυτά που λίγο πριν αναλάβει περιφερειάρχης, είχε ψηφίσει, υπηρετήσει και επικροτήσει ως υπουργός, οδηγώντας τον Ελληνικό και τον Κρητικό λαό στην απόλυτη εξαθλίωση.
Όλα αυτά όμως πλέον δεν έχουν καμία σημασία, αντίθετα κατάφερε  τα πολέμησε, να μην πω ότι τα αφάνισε και  τα προσπέρασε έχοντας τρανές αποδείξεις για αυτό. Αποδείξεις  που τις επιβεβαιώνουν οι αναγγελίες πληθώρας έργων των τελευταίων ημερών, έργων που θα γίνουν ακόμα και χωρίς μελέτες ή και χωρίς χρηματοδοτήσεις, απλά και μόνο με το χαμόγελο του Σταύρου…….. όχι του Θεοδωράκη, αλλά του άλλου του χερσαίου.
Η Κρήτη σύσσωμη ευχαριστεί τον Παντοδύναμο που της έστειλε τον «Άγιο Κρήτης», Σταύρο Αρναουτάκη που μέσα σε 15 μέρες κατάφερε να αλλάξει το ρου της ανάπτυξης. Το θαύμα και της Κρήτης, (έχουν χτίσει και στην υπόλοιπη Ελλάδα), έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις σε όλα τα πρωτοκλασάτα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης. Οι τηλεοράσεις έχουν αφιερώσει μεγάλο μέρος του πολύτιμου τηλεοπτικού χρόνου τους αλλά και τα έντυπα μέσα, έχουν χύσει τόνους μελάνι αποτυπώνοντας το χαμόγελο του Σταύρου και του θαύματος που θα ζήσουμε………..
Όμως στην ζωή θαύματα δεν γίνονται, εκτός αν ήρθε η στιγμή να ξυπνήσουμε όλοι μαζί και να το κάνουμε μόνοι μας!!!

Κωστής Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου