Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Μπράβο Φάνη!!!

Στη ζωή και στην πολιτική δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά ευθύτητα και ξεκάθαρες θέσεις. Γνωρίζεις καλύτερα από εμάς τα προβλήματα και τις ανησυχίες που σε απασχολούν. Αυτά που θέλεις να πετύχεις και αυτά που θα χρειαζόσουν, αλλά δεν έχεις.

Δεν έχει νόημα κανένας να σου παρουσιάσει μία ψεύτικη εικόνα, μία κατάσταση που δεν υπάρχει. Γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες που αναλογούν στη δική μου γενιά. Για όλα όσα σχεδιάσαμε, αλλά για πολλούς λόγους δεν πετύχαμε. Κανείς δεν ζητάει από τους νέους να αποδεχθούν μία κατάσταση, αν δεν συμφωνούν.

Μπορώ να ζητήσω, όμως, να εξακολουθήσουμε να μιλάμε και να ακούμε ο ένας τον άλλο. Μόνο έτσι θα κατανοήσουμε τις δυσκολίες που βρίσκουμε μπροστά μας, τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Μόνο έτσι θα βρούμε μαζί λύσεις για τα κοινά προβλήματα.

Στις εκλογές της Κυριακής για την Περιφέρεια αναλαμβάνεις και εσύ τις δικές σου δυνατότητες, αλλά και ευθύνες. Στην ζωή και στην πολιτική πάντοτε φτιάχνουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, γιατί αυτές οι επιλογές μας ακολουθούν. Με την ψήφο σου αποκτάς λόγο, κρίνεις υποψηφίους και κάνεις επιλογές.

Δει είσαι πελάτης, είσαι ψηφοφόρος με κρίση. Για εκείνους που θα εμπιστευθείς να κάνουν κάτι καλύτερο για τον τόπο που ζεις και αγαπάς. Δεν είναι λίγο.
Κανένας δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να ακούσουμε την μουσική που θέλει αυτός. Ας μην παρασυρθούμε από τα μονότονα κηρύγματα αντιπαλότητας και μηδενισμού κάποιων. Μπορείς να επιλέξεις εσύ αυτά που θα ακούσεις.

Να κάνεις την πολιτική να αποκτήσει τον ήχο που εσύ επιλέγεις.

Φ.Ζαμπετάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου