Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

"Από παντού προσπαθούν να σε κλέψουν!"

"Ήμουνα τριήμερο στην Πάργα και αυτό που κατάλαβα είναι ότι από παντού προσπαθούν να σε κλέψουν.Σε γνωστή ταβέρνα-καφέ στην παραλία του Βάλτου,παραγγείλαμε μακαρονάδα από το παιδικό μενού του μαγαζιού,η οποία στον κατάλογο χρεωνόταν 4,50ευρώ και στην απόδειξη 6,00ευρώ.Δεν ...
είπα τίποτα.Την επόμενη ημέρα παραγγέλνω έναν καφέ κ μία μπακέτα με γαλοπούλα,πληρώνω,παίρνω τον καφέ κ όταν ζητάω την μπακέτα μου λένε "αχ μας τελείωσε με τη γαλοπούλα κ έχουμε μόνο με ζαμπόν" εφόσον όμως είχα πληρώσει.Τυχαίο?Δε νομίζω!Άντε λέω ας μην πω τίποτα.
Το βράδυ,βόλτα στα στενά της Πάργας αγοράζω μία μπαντάνα για το μικρό μου κ την πληρώνω 6,00ευρώ.Προχωράω σε άλλο μαγαζί,βλέπω μια άλλη μπαντάνα,λέω ας την πάρω κι αυτή αφού έχει μόνο 3,00ευρώ κ κοιτάζοντας βλέπω την ίδια μπαντάνα που είχα αγοράσει πριν λίγο μόνο 3ευρώ.Δηλαδή την πλήρωσα διπλή την μπαντάνα.
Καλά δεν συζητάω για το γάλα στα μίνι μάρκετ που το ένα λίτρο το πλήρωσα 2,30 κ ένα μπουκάλι ice-tea 3,00ευρώ.
Βέβαια να τονίσω ότι οι ντόπιοι είναι ευγενέστατοι,εξυπηρετικοί και χαρούμενοι άνθρωποι,έχει όμορφες και καθαρές παραλίες,αρκετά κρύες όμως.
Και τελειώνοντας θέλω να πω ότι ωραία και γραφική η Πάργα αλλά τι τύχη έχεις να κερδίσεις στο τζόκερ,τι να βρεις πάρκιγκ!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


πηγη : http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_3701.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου