Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Το Δημόσιο δεν έπρεπε να απεργεί


Θα κάμουν απεργία αύριο οι δημόσιοι υπάλληλοι κατά του «Μνημονίου».Αλήθεια ρε παιδιά δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι διορισμένοι ότι το μνημόνιο είναι αυτό ακριβώς που τους δίνει ,για τη ώρα τουλάχιστο, τους μισθούς και τις συντάξεις τους; Δεν έχουν καταλάβει ότι κυρίως για αυτούς έγινε;

Το δημόσιο είναι η αιτία του προβλήματος . Δημόσιος υπάλληλος είναι ο φακελάκιας γιατρός , ο ανίκανος καθηγητής , ο διεφθαρμένος της πολεοδομίας , ο διεφθαρμένος πολιτικός , ο διεφθαρμένος δικαστής, ο κηφήνας του ΟΣΕ, ο προστάτης αστυνομικός, ο πολυλογάς συνδικαλιστής που μας απειλεί, κιολας και όλοι αυτοί οι αργόσχολοι του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ που βλέπουμε στον «αγώνα τους»..

Είναι οι υπάλληλοι που έχουν τους συνδικαλιστές τους, τους πολιτικούς τους και τους δικαστικούς τους και που αυτοί με τη σειρά τους τους φρόντιζαν και τους φροντίζουν.

Όλες αυτές οι ομάδες που δεν παράγουν πρωτογενώς ούτε μισό ευρώ όλοι μαζί περιμένουν την φορολογία όλων των υπόλοιπων εργαζόμενων και επαγγελματιών για να πάρουν μισθούς.

Η ανεργία λέει επίσημα του χρόνου θα είναι 14.5 % (καταλαβαίνεται βέβαια ανεπίσημα θα είναι 20 ίσως και 25 %.. Ποιους αφορά αυτή η ανεργία ρε παιδιά; Αφορά έστω και ένα δημόσιο υπάλληλο; όχι φυσικά. Ακόμα και περισσευούμενοι του ΟΣΕ θα μεταταχθούν σε άλλη δουλειά του δημοσίου. Μέσα στην κρίση και δεν πρόκειται να απολυθεί ούτε ένας δημόσιος υπάλληλος, άρα η ανεργία αφορά όλους τους άλλους.

Θα έχουμε λοιπόν ένα σωρό άνεργους και παράλληλα συνταξιούχους του ΟΤΕ 40 χρονών , «’άνεργους της Ολυμπιακής» με μισθούς 3000 ευρώ κατ’οίκον και τέτοια .

Δεν θέλω να δημιουργηθεί μίσος κατά των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα πρέπει όμως να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο πια και να κάτσουν να δουλέψουν αληθινά και τίμια αλλιώς θα σκοτώσουν τον ιδιωτικό τομέα και μετά αναπόφευκτα θα έρθει η σειρά τους.
Ας το σκεφτούν

πηγη: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_7925.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου