Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η τραγωδία στο Ηράκλειο...


Στον Δημήτρη Κασσαβέτη, πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο χθες στο συνεργείο αυτοκινήτων, όπου σημειώθηκε έκρηξη και πυρκαγιά, όπως δήλωσε πριν λίγο στην ΕΡΑ- Ηρακλείου ο ιατροδικαστής, Μανόλης Μιχαλοδημητράκης.
Ο ιατροδικαστής είπε ότι ο θάνατος προήλθε από την εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, λόγω των αναθυμιάσεων, και απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας, λέγοντας ότι πρόκειται για ατύχημα.
Ο Δημήτρης Κασσαβέτης βρισκόταν στο χώρο του συνεργείου ιδιοκτησίας του, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, το οποίο είχε κλείσει εδώ και ένα χρόνο, καθώς και η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που διατηρούσε. Όπως είπαν είχε ξεκινήσει τον καθαρισμό του χώρου, με την απομάκρυνση μηχανημάτων και άλλων αντικειμένων, προκειμένου να παραδώσει το ακίνητο στον ιδιοκτήτη του.
Ως γνωστόν από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε τραυματίστηκαν 12 άτομα, που έμεναν στα διαμερίσματα πάνω από το συνεργείο, από τα οποία τα τρία νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της Κρήτης.
Στο μεταξύ η πυροσβεστική συνεχίζει τις έρευνες και τις ανακρίσεις για την φωτιά και τις εκρήξεις. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εκτιμάται ότι η έκρηξη σημειώθηκε από διαρροή υγραερίου σε συνδυασμό με υγρό καύσιμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου