Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Προετοιμασίες για πανδημία στην Ελλάδα

Έντονη ανησυχία φαίνεται να έχει προκαλέσει η ραγδαία εξάπλωση της αντρικής εσπαντρίγιας στην Ελλαδα τα τελευταία χρόνια, με χιλιάδες κρούσματα να κάνουν την εμφάνιση τους στα καφε, στα μπαρ,στις πλατείες και πολλές φορες ακομη και σε γάμους, της επικράτειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμφάνιση του συγκεκριμένου υποδήματος τύπου «ψάθα παραλίας σε παντόφλα» χτυπά αδιάκριτα, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν τρόπος αντιμετώπισης της νόσου.

Όπως τονίζουν οι ειδικοί, ενώ μέχρι πριν από μερικά χρόνια το συγκεκριμένο υπόδημα περιοριζόταν μόνο στους συνταξιούχους τους καλοκαιρινούς μήνες, πλέον κάνει την εμφάνιση του σε ανδρικά πόδια όλων των ηλικιών από τους πρώτους μήνες της άνοιξης.

Ιδιαίτερα ανησυχητική,είναι η πρόσφατη εμφάνιση ανδρικής εσπαντρίγιας πολύχρωμη με σχέδια,καθως και "το διπλωμένο μπατζάκι του τζίν" που είναι απόδειξη ότι μεταλλάσσεται συνεχώς και δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί θεραπεία.

Εν όψη λοιπόν του Απριλίου που αναμενεται να εμφανιστεί το φαινόμενο,οι ειδικοί πελματολόγοι φαίνεται να λαμβάνουν όλα τα απαιτουμενα μέτρα προκειμένου να περιοριστεί η νόσος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου