Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!??

Μετά την επιτυχημένη Αγία Ιερά Σύνοδο που μετά απο πολλά πολλά χρόνια ξαναέγινε,δίνοντας ενα ηχηρό μύνημα στις θρησκείες απανταχού του πλαντήτη, ήταν φυσικό να έχουμε και τα απρόοπτα.
Όλα έγιναν όπως πραγματικά ήταν προγραμματισμένα να γίνουν, τα μέτρα ασφαλείας στο Ηράκλειο ήταν πραγματικά δρακόντεια, ελεύθεροι σκοπευτές είχαν κατακλύσει τις ταράτσες των κτιρίων περιμετρικά της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στον Αγ.Μηνά, ελικόπτερα της αστυνομίας πετούσαν συνεχώς πάνω απο το Ηράκλειο ενώ απαγορευόταν τόσο η είσοδος οχημάτων στο κέντρο της πόλης, όσο και μικρών αεροσκαφών ιδιωτικών και μή, σε ακτίνα 5 μιλίων απο το Ηράκλειο!!!
Οι Αρχιεπίσκοποι σε κατανυκτικό κλίμα προσευχήθηκαν στον Θεό γονατιστοί, πάνω στα Ιερά Μαξιλάρια, όπως προστάζει η Θρησκεία μας για τα ευαίσθητα πόδια των άοκνων κληρικών...
Βέβαια το πρωτόκολο δεν έλεγε το ίδιο και για τον θνητό Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος γονάτισε σε ενα κοινό πάτωμα, με αποτέλεσμα να υποστεί μερική ρήξη πλάγιου συνδέσμου και να χρειαστεί αρθροσκόπηση.
Αύριο κιόλας, θα μεταβεί στο Κέντρο Αποκατάστασης Τραυματισμών που εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας κ Πολάκης.
Εν αναμονή λοιπόν του Ιατρικού ανακοινωθέντος...



(Φωτό αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου