Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Συνεδρία με τον χειρότερο ψυχολόγο?

Σήμερα έχουμε την χαρά να σου παρουσιάσουμε,τον χειρότερο, αλλά και ακριβότερο ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή και μάλιστα να σας δώσουμε τα ερεθίσματα για να συνεργαστείς μαζί του!!!

Για να μη σε κοροϊδεύω, θα σου πω οτι τον ξέρεις ήδη και δεν είναι άλλος απο το φόβο....ΝΑΙ, το δικό σου φόβο!!!
Τι είναι ο φόβος? Είναι ενας ασπούμε "σύμβουλος" σου, είναι αυτός που οταν σου πω "ελα να πηδήξουμε απο το μπαλκόνι με το κεφάλι προς τα κάτω" θα σου πεί "μην τον ακούς, θα σκοτωθείς"....αυτό είναι ο φόβος, ενας σύμβουλός σου, που έργο του είναι να προστατεύσει τη ζωή σου!!!
Γιατί είπα στην αρχή οτι είναι ο χειρότερος? 
Γιατί η δουλειά του, είναι ακριβώς αυτή, να σου λέει οτι όλα είναι δύσκολα, οτι σε κάθε τι που θα θελήσεις να κάνεις, υπάρχει και η περίπτωση να πονέσεις, σωματικά ή ψυχολογικά, και για οτιδήποτε τον συμβουλεύεσαι θα σου απαντάει με μια λέξη "αδύνατο"....σου θυμίζει κάτι άραγε μέχρι τώρα?
Ε λοιπόν θα σου πώ οτι η γνώμη του δε μετράει!!! Και γιατί δε μετράει? μα απλά γιατί στηρίζει τις γνώσεις του στο παρελθόν.....δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί με τις δικές σου δυνατότητες το επόμενο διάστημα....επειδή κάποτε προσπάθησες ν ανάψεις το φώς και δεν έφτανες, γιατί ήσουν 5 χρονών, στηρίζεται σ αυτό, και ακόμα και σήμερα να πας να το ανάψεις, μπορεί να το θυμηθεί και να σου πει "άστο, δεν μπορείς"!!!!
Τώρα, γιατί είναι ο ακριβότερος....μα γιατί καθημερινά "τρώει" τους νευρώνες του εγκεφάλου σου!!!
Του δικού σου εγκεφάλου!!! Και καταστρέφει τη ζωή σου...και δεν φαντάζομαι ΕΣΥ να έχεις κάτι πιο ακριβό απο τη ζωή σου....
Τι σου προτείνω? Να προσθέσεις εναν ακόμη άνεργο στην τεράστια λίστα των ανέργων, και να ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΣΥ τον υπαλληλό σου, σήμερα κιόλας, και να προσλάβεις στη θέση του, για σύμβουλο την καρδούλα σου...και τότε θα ζείς πραγματικά όπως επιθυμείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου