Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Μετά σου φταίει η "κρίση"?

Η οικονομική κρίση, είναι ενα γεγονός αναμφισβήτητο πλέον, και έχει πλήξει τρομακτικά τον εμπορικό κόσμο, ο οποίος έχει,στην πλειοψηφία του, καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένει "ασε να δούμε τι θα γίνει"....


Βέβαια υπάρχει και μια αλλη κατηγορία, δυστυχώς λίγοι, οι οποίοι ξεσταύρωσαν τα χέρια τους και εκαναν ενέργειες για το καλό της επιχείρησής τους.
Και μην ακούσω απο κανέναν να πει "ναι μωρε αλλα η διαφήμιση τώρα ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ", γιατι πιάνει και παραπιάνει!!!
Είδατε μήπως τι έγινε στα γυμναστήρια YAVA πριν καμμιά κοσαριά μέρες?
Ορδές επίδοξων σφίχτηδων και μοντέλων, κατέκλυσαν τα γυμναστήρια της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα για να προλάβπουν την "Υπερ ευκαιρία" της εγγραφής για ενα χρόνο με 49 ευρώ!!!
Μπορεί μηπως κανείς να υπολογίσει, πόσα πενηντάρικα μάζεψε πανελλαδικά η αλυσίδα, σε μια εποχή με καπιταλ κοντρόλ και τις τράπεζες να μην δίνουν δάνεια?
Ακούσαμε οτι "μόνο στο Ηράκλειο Κρήτης, γράφτηκαν πάνω απο 1000 άτομα....1000 πενηντάρικα ΜΟΝΟ στο Ηράκλειο φίλε επιχειρηματία!!!
Το συμπέρασμα: Αν δεν προβάλλεις την επιχείρησή σου "εξυπνα" τότε ναι, είσαι καταδικασμένος σ ενα αργό και βασανιστικό θάνατο, και το κακό? οτι θα βρίσκεις πάντα και τον διπλανό σου επιχειρηματία που θα κατηγορείτε τον παραδιπλανό για "ποιός ξέρει τι κάνει και δουλευει"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου