Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Κι ομως,μπορείς ν αλλάξεις τον κόσμο!!!

Αγόρασε ένα καφέ για κάποιον: Φαίνεται απλό, ίσως πολύ απλό, όμως αυτός ο καφές μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη μέρα κάποιου, να πιστέψει πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που νοιάζονται.
Η προσπάθεια ξεκίνησε στην Νάπολη και εξαπλώθηκε στο εξωτερικό και όπως ήταν φυσικό,ήρθε και στην Ελλάδα, ως μια πράξη άλλοτε αλληλεγγύης και άλλοτε αγάπης, με τίτλο «Καφές που περιμένει», για τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ακόμη και αυτή την τόσο απλή και καθημερινή συνήθεια: ένα ποτήρι καφέ... ή τους αγαπημένους μας που οι γρήγοροι ρυθμοί της μας κάνουν όλους να φευγουμε απο το σπίτι το πρωϊ "σαν τρελοί".
Αλήθεια,πως θα σας φαινόταν αν πηγαίνοντας το πρωϊ στο γραφείο σας,σας περίμενε ο αγαπημένος σας καφές,συνοδευόμενος απο ενα κουλουράκι Θεσσαλονίκης,μια τυρόπιτα ή ακόμα αν είσαι απο αυτούς που προσέχουν τη σιλουέτα τους,ενα σάντουιτς Light? 
Και όλα αυτά....με κόστος κάτω απο 1 ευρώ?
Μ αυτή τη νέα πρόταση ο "Καφετζής"  έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που παραγγέλνουμε τον καφέ μας!!!
Η νέα αυτή πρόταση που θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ μέλη της Υπηρεσίας,ξεκινάει στο Ηράκλειο Κρήτης στις 23 Ιουνίου και αναμένεται να γίνει χαμός!!!
Γίνετε σήμερα και σεις μέλη και προσφέρετε τον καφέ στον αγαπημένο σας,στην αγαπημένη σας ή σ εσας τον ίδιο...κάθε μέρα την ίδια ώρα....χωρίς καν να το ζητήσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου