Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία για ΕΥΔΑΠ


Θες να διαπιστώσεις τι τρόπο βρήκε η ΕΥΔΑΠ, να αυξήσει τα έσοδα της ? (Ελπίζω να συμβαίνει ΜΟΝΟ σε μένα..) Το προηγούμενο τρίμηνο (όπως εκ των υστέρων διαπιστώσαμε) χρέωσε κατανάλωση 3 κυβικά. Η οικιακή κατανάλωσή νερού, κυμαίνεται από 12 έως 22 κυβικά, ανάλογα με την εποχή. Τούτο το τρίμηνο ήρθε αυξημένη κατανάλωση (διαφορετικό τιμολόγιο χρέωσης από τα 16,2 και πάνω) 35 κυβικά. Τηλέφωνα, αυτοπρόσωπη διαμαρτυρία….όλα επί ματαίω…

Το σύνολο της 6μηνιαίας κατανάλωσης σας δεν υπερβαίνει τα συνήθη, εμείς εξετάζουμε σε 6μηνα την κατανάλωση, γιατί δεν διαμαρτυρηθήκατε στον προηγούμενο μειωμένο λογαριασμό…. και ότι μπαρούφα θες ακούσαμε, προκειμένου να μην παραδεχτούν ….ανθρώπινο αν θες λάθος.
Φυσικά για το πάπλωμα ούτε κουβέντα.

Καμία παραδοχή του λάθους ΤΟΥΣ…. Και φυσικά πληρώσαμε τον λογαριασμό με αυξημένο τιμολόγιο από τα 16,2 και πάνω. Κοινής Ωφέλειας είπατε? Γιατί πληρώνουμε ελάχιστη κατανάλωση ? (σε κλειστό ρολόι) Είναι άραγε υποχρεωμένη, η αγαπημένη μας φίλη, να περάσει αγωγό μπροστά από το σπίτι μας σε οικοδομικό τετράγωνο (καθόλα νόμιμο και εντός σχεδίου πόλεως) και να μην απέχει 70 μέτρα το ρολόι από το σπίτι ? Τα στοιχεία μας τόσο στη διάθεση τη δική σας, όσο και της ΕΥΔΑΠ. (Αναμένομε ελπίζω έγγραφη απάντηση σε υποβληθείσα γραπτή καταγγελία για την πρώτη περίπτωση)


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου