Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Βρείτε τον.....άντρα της.....(αν και δεν σας πολυνοιάζει)


Το κορίτσι της φωτογραφίας έκανε διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα....μαζί με τον καλό της.....Κριστιάνο Ρονάλντο ( στην φωτο η Ιρίνα - τον Ρονάλντο τον ξέρετε )

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέα Κρήτη», ο αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας και άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην Κρήτη ινκόγκνιτο. Ένα λίαρ τζετ προσγειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, με μόλις δύο επιβάτες: το ζευγάρι Κριστιάνο Ρονάλντο-Ιρίνα! Λίγο μετά την προσγείωση, μία λιμουζίνα μπήκε μέσα στην πίστα του αεροδρομίου και επιβιβάστηκαν σ’ αυτήν, θέλοντας να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα στην αίθουσα αφίξεων. Η λιμουζίνα αναχώρησε με προορισμό την Ελούντα, όπου το διάσημο ζεύγος πέρασε λίγες ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης.

Η Ιρίνα Σαϊκλισιαμόβε, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο της μνηστής του Ρονάλντο, είναι διάσημο μοντέλο 24 Μαΐων από τη Ρωσία, με πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς ανά την υφήλιο. Ακόμα και πριν τον δεσμό της με τον Ρονάλντο, είχε γίνει εξώφυλλο σε δεκάδες περιοδικά σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε η συνεργασία της με τον Αρμάνι, με τον οποίο συνεργάζεται και ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ήταν το διαβατήριο για τη σχέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου