Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ στο Νυχτοπούλι!!!


Ξεκινάει επιτέλους!!!
Η ωρα που κάθε άντρας του πλανήτη ονειρεύεται εφτασε!!!
Απολαύστε Μουντιάλ στο Nightjar στο Ηράκλειο!!!! 
Mε ήχο στις τηλεοράσεις για να ακούμε τις περιγραφές και να μπαίνουμε στο βραζιλιάνικο κλίμα αλλά και με δυνατότητα για όσους το προτιμούν, να αράξουν στο "μέσα" Nightjar απολαμβάνοντας τις μουσικές μας μακριά από οτιδήποτε έχει σχέση με Μουντιάλ!

To Nightjar είναι μία μοναδική πρόταση διασκέδασης για καφέ, φαγητό και ποτό στο Ηράκλειο. Το concept του ακολουθεί πιστά το ύφος και τα guidelines ενός κλασικού american bar όπου όλοι νιώθουν απόλυτα χαλαρά και οικεία. Έτσι, ο καθένας εδώ μπορεί να απολαύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αμερικανική κουζίνα με έντονο προσανατολισμό στα burgers,τα steaks και τις σαλάτες καθώς και επιλογές από μία τεράστια ποικιλία μοναδικών ποτών και κρασιών που όμοιά της δε θα βρει πουθενά στην Κρήτη. 
Η ατμόσφαιρα του Nightjar παραπέμπει άμεσα σε american old fashion, περιβάλλον προσαρμοσμένη με μία σημερινή, φρέσκια ματιά διακόσμησης και η μουσική του κινείται σε random αλλά ιδιαίτερα “διαβασμένες” επιλογές από τα 60's έως και σήμερα. δείτε περισσότερα γι αυτό το χώρο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου